I. Zasimauskaitės įvaizdis „Eurovizijos“ atidarymui: įvertinkite!

Sekmadienis – itin iškilminga diena 43 šalių atstovams, dalyvaujantiems didžiausiame muzikiniame šou „Eurovizijoje“ –  per Mėlynojo kilimo ceremoniją bus paskelbta jau 63-ojo Europos televizinio šou pradžiai. Mūsų šalies atlikėja I. Zasimauskaitė teigia besijaudinanti tik dėl vieno dalyko – kaip reikės tris ceremonijos valandas išbūti su aukštakulniais batais.

I. Zasimauskaitė į renginį vyksta pasipuošusi dizainerės Agnės Biskytės gėlėta suknele: „Nuo pat pirmojo žvilgsnio supratome, kad ši suknelė turi būti Ievos. Visą pasiruošimo laiką ji laukė Mėlynojo kilimo ceremonijos“, – LRT.lt portalui pasakoja I. Zasimauskaitės pasirodymo scenoje įvaizdžio kūrėja Vida Strasevičiūtė.

Tiesa, šį kartą I. Zasimauskaitė nustebins savo įvaizdžiu ir užsidės aukštakulnius, su kuriais, pasirodo, teks išbūti visas tris ceremonijos valandas. „Visi galvojo, kad eisiu su „Converse“ sportbačiais. Taip, man jie yra patogiausia avalynė, bet šiam kartui padariau išimtį“, – teigia atlikėja ir pusiai juokais tikina, kad labai jaudinasi, nes prie aukštakulnių nėra pratusi.

Iškilminga ceremonija įvyks ant Težo upės, įtekančios į Atlanto vandenyną, pakrantės. Įprastai „Eurovizijos“ konkurso dalyviai ir delegacijų vadovai žengia raudonuoju kilimu, tačiau šiemet nuspręsta nesilaikyti tradicijos ir pakeisti spalvą. Mėlyna, anot konkurso rengėjų, puikiai atitinka šiųmetinę konkurso temą „All Aboard“ – juk renginys šįkart vyksta Lisabonoje, vienintelėje prie Atlanto vandenyno įsikūrusioje Europos sostinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zoja

Zoja portretas
Bet batus ne "uzsideda",bet apsimauna.

H

H portretas
Labai paprestai,nesventiskai.gimtadienis namuose

nuomone

nuomone portretas
Galetu ne tik lupas pasidazyti, o ir plaukai susukuoti kazkaip ne taip/ Uz ausu geriau lai nekisa tos sruogos.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių