I. Zasimauskaitės mityba Izraelyje: nuo ypatingo virėjo iki gelbstinčio taksisto

  • Teksto dydis:

Nuo praėjusio sekmadienio Izraelyje apsistojusi Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Ieva Zasimauskaitė savo mitybai skiria ypatingą dėmesį – vedų kultūra besidominti atlikėja yra visiškai atsisakiusi mėsos, žuvies, kiaušinių.

Tačiau sau tinkamo vegetariško maisto kavinės atlikėja greta viešbučio Tel Avive nerado, todėl visiškai nepažįstamo žmogaus specialiai gamintą šviežią maistą jai kasdien į viešbutį pristato taksistas ir tai daro visiškai nemokamai.

Prieš išvykdama į Izraelį Lietuvos atstovė pasidomėjo, kur yra artimiausia vieta, kurioje ji galėtų valgyti. Paaiškėjo, jog tokia vieta yra už valandos kelio nuo viešbučio, kuriame apsistojo lietuvė.

Tačiau atlikėja nepasidavė: parašė vienam Izraelio gyventojui, besimaitinančiam taip pat. Šis davė kitų žmonių kontaktą. Taip I. Zasimauskaitė susipažino su žmogumi, kuris užsiima dvasinėmis praktikomis, pats gamina maistą ir sutiko pagaminti I. Zasimauskaitei. Tačiau ir čia atlikėja susidūrė su problema. Jos atrastas žmogus taip pat gyveno tolokai nuo viešbučio.

Tuomet prie šios „grandinės“ prisijungė dar vienas bendramintis, dirbantis taksistu, kažkada pelnęs stalo teniso pasaulio čempiono titulą. Jis pasisiūlė vežioti I. Zasimauskaitei maistą. Tad visas keturias I. Zasimauskaitės viešnagės Izraelyje dienas jis atlikėjai į viešbutį atveža šviežiai gamintą maistą. Ir visa tai I. Zasimauskaitės bendraminčiai daro nemokamai – kaip patys sako, tiesiog iš dvasinių paskatų.

Anksčiau apie pasikeitusius savo mitybos įpročius I. Zasimauskaitė yra pasakojusi LRT TELEVIZIJOS laidai „Stilius“.

LRT.lt portalas primena, kad I. Zasimauskaitė pristatomajame „Israel Calling“ renginyje drauge su kitais 25 šalių atstovais dalyvauja siekdama kuo plačiau paskleisti žinią apie savo konkursinį kūrinį. Nuolat su žiniasklaida ir gerbėjais bendraujanti atlikėja antradienio vakarą pristatė savo eurovizinę dainą „When We`re Old“ Izraelio klausytojams.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Koks vargas su tokia išlepinta boba būtų vyrui....bet ir taip ilgai negyvens.

Edmundas Tulcevicius

Edmundas Tulcevicius portretas
Kam ji rūpi , dar mat atsirado nauja ,,žvaigždė,, .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių