Įkvepiantis lietuvio žygis Europoje: 19 miestų keliaujant autostopu ir riedlente

53 dienos, 19 miestų, 15 šalių – tokia verslininko ir keliautojo Justino Gecevičiaus statistika keliaujant po Europą.

Pagrindinės keliavimo priemonės – važiavimas autostopu ir... riedlente. Justinas tikina, kad toks būdas – itin patogus, ir visiems jį rekomenduoja.

Daugybę miestų Europoje apkeliavęs J. Gecevičius teigia sėkmingai naudodavęsis pakeleivingais automobiliais nuvykti iš vieno miesto į kitą, o atsidurdavęs mieste lėkdavo riedlente.

„Jei turite galimybę keliauti riedlente – tai vienas geriausių būdų pamatyti miestą. Niekas nestabdo ir viską gali greitai pamatyti“, – tikina Justinas.

Jo teigimu, labiausiai įspūdį padarė Portugalija ir Nyderlandai. Taip pat atmintyje įstrigo Barselona, tiesa, ne tik dėl gražių vaizdų – būnant šiame mieste teko atsisveikinti su riedlente – ją pasisavino ilgapirščiai.

Jaunasis verslininkas pasakoja, kad be keliavimo jis turėjo išsikėlęs tikslą kuo daugiau sužinoti apie verslo pasaulio subtilybes, tad jam rūpimais klausimais kalbino ne vieną užsienio verslininką.

„Nusprendžiau susirasti verslininkų ir padaryti su jais interviu – pašnekėti, nuo ko jie pradėjo, kodėl pradėjo ir atrasti sąsajų tarp tų žmonių, pasisemti žinių, kad nedaryčiau tam tikrų klaidų“, – LRT TELEVIZIJAI pasakoja J. Gecevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių