Intriguojančio pasiūlymo sulaukęs J. Lapatinskas: turi būti lengvai pamišęs

  • Teksto dydis:

Ką reiškia gyventi tamsoje ir kaip jaučiasi neregiai? Koks yra jų pasaulis? Kaip pabuvęs tamsoje pasikeisčiau pats? Tokie klausimai pastaruoju metu sukasi dainininko Justino Lapatinsko galvoje.

Neseniai iš televizijos prodiuserių sulaukęs itin netikėto ir intriguojančio pasiūlymo, atlikėjas svarsto galimybę prisijungti jau prie netrukus prasidėsiančio unikalaus LNK realybės šou – eksperimento „Tamsoje“.

Netrukus prasidėsiančio eksperimento, kuriame matantieji apsikeis vietomis su neregiais, dar nėra buvę ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Čia mūsų visuomenėje tiek neįgaliu laikytas žmogus, tiek įgalieji patirs nepamirštamas akimirkas, o dalyvavimas projekte taps tikru nuotykiu. Ir nors projekte bus daugiau tamsos nei iki šiol rodytuose realybės šou, dalyvių laukia ne ką mažesni iššūkiai, rašoma televizijos pranešime.

Pasiūlymo dalyvauti eksperimente sulaukęs ir šią galimybę svarstantis dainininkas J. Lapatinskas džiaugiasi, kad tokie projektai skinasi kelią į eterį. „Mano nuomone, šis projektas žada kažką tikrai naujo ir sulauks visuomenės susidomėjimo, kalbų bei apkalbų, skirtingų nuomonių. Net nebejoju, kad jis visus privers į gyvenimą pažiūrėti kitu kampu“, – kalbėjo dainininkas.

Projekto kūrėjai, prodiuserių kompanija „TymDrym“ ir LNK televizija, į realybės eksperimentą kviečia drąsius, iššūkių nebijančius bei savimi pasitikinčius dalyvius, kurie nepabūgs apsigyventi tamsos namuose. Anketą galite rasti čia. Reginčiųjų ir neregių poros viso eksperimento metu nuolat keisis tarpusavyje ir svarbiausia, varžysis dėl  pagrindinio prizo – 20 000 eurų, kuriuos projekto nugalėtojų pora pasidalins perpus.

Ar J. Lapatinskas išdrįs pasinerti į tamsos pasaulį? „Tenka pripažinti, kad tokio tipo realybės šou pareikalaus vidinės stiprybės. Žmogui, kuris yra pripratęs pasaulį pažinti akimis, sunku bus savo noru atsisakyti šios dovanos… Tu turi būti „gerai nurautas“ arba lengvai pamišęs. Sunku, kai pagrindinis žmogaus pojūtis imamas ir išjungiamas. Bet manau, kad didesnį ekstrymą gyvenime vargu ar galima patirti“, – svarstė J. Lapatinskas.

Paklaustas, kas atlikėją paskatintų veltis į šią avantiūrą, Justinas buvo atviras: „Iš prigimties esu labai smalsus, visada noriu išbandyti kažką naujo ir nepatirto. Žinau, kad kiekviena patirtis, sutikti žmonės, emocijos mano gyvenimą padaro prasmingesnį. Tad man smalsu ir šį kartą. Ką jaučia neregieji? Koks yra jų pasaulis? Kaip pats pasikeisčiau pabuvęs su jais? Kas nutiktų su mano pojūčiais? Ar paaštrėtų klausa? Gal pradėčiau kitaip suvokti muziką?“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių