Išsivadinę gyvatėmis „2 Barai“ dalyviai galiausiai užkasė karo kirvį

  • Teksto dydis:

Du mėnesius trukęs, milžiniško televizijos žiūrovų ir internautų dėmesio sulaukęs TV3 vasaros projektas „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ beveik pasiekė finišo tiesiąją. Jau šį sekmadienį paaiškės realybės šou nugalėtojas.

Paskutinės savaitės realybės šou barmenams buvo neramios. Į projektą grįžus Žygiui, Marijui ir Aurimui tarp trijulės ir finalininko Juliaus kilo konfliktas, mat šis stojo ginti vaikinų įžeistos savo mylimosios Viktorijos.

Po praėjusią savaitę vykusio paskutinio pliusų-minusų vakaro Julius savo buvusių kolegų nepabijojo išvadinti dviveidžiais ir gyvatėmis. Ant vaikinų jis supyko po to, kai šie savo minusus skyrė Viktorijai, negailėdami skaudžių replikų. Nuo sugrįžusių Žygio, Marijaus ir Aurimo Julius Julius atsitvėrė tylos siena.

Ketvirtadienio vakarą žiūrovų laukia paskutinė „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dienoraščio laida, kurioje projekto vaikinai pagaliau išsiaiškins santykius. Kad ir kokie aršūs pykčiai vyko, dalyviai nutarė pamiršti visas nuoskaudas ir užkasti karo kirvį.

„Buvo taip, kad Julius išgirdo kelis dalykus, kurių nebuvo ir kurių nepasakėme. Gal dar ir dėl Viktorijos kažkiek užpyko“, – susiklosčiusią situaciją aiškins projekto gražuoliuku tituluojamas Žygis. Paskutinėje realybės šou dienoraščio laidoje vaikinas prisipažins, kad jam pavyko vyriškai pasikalbėti su Juliumi ir susitaikyti.

Vienas iš projekto finalininkų, pasaulio mišrių kovų KOK čempionas Julius džiaugsis, kad paskutinės dienos, kurias teks praleisti baruose, bus be pykčių: „Susėdome, pasikalbėjome išsamiai apie kiekvieną neaiškumą, nuoskaudą ir užkasėme tą karo kirvį.“

Julius prisipažins su jauduliu laukiantis šio sekmadienio finalinės kovos, kuomet paaiškės, kas taps projekto nugalėtoju, laimės automobilį ir pelnys šlovę. „Džiaugiuosi, kad tiek daug nuveikta, tiek išbūta ir patirta, pamokų išmokta. Džiaugiuosi, kad pavyko tiek daug nueiti. Lieka paskutinis išbandymas – sekmadienis“, – sakė Julius.

„2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ finalas – sekmadienį 19.30 val. tiesiogiai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vilma

vilma portretas
As taip balsuosiu už. Julių. kaimetukui jau laikąs senei buvo namo tik atėjęs i projektą pliką šikna parodė

ada

ada portretas
as balsuosiu uz Juliu, o tas kaimietis nevertas ne šampano. Baisiausia, kai jis apkaltina mergina, kad jį "isdulkino".Jau žemiau nėra kur kristi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių