J. Arlauskaitė-Jazzu: manęs laukia naujas puslapis

Gruodžio 31-ąją viena geriausių Lietuvos dainininkių Justė Arlauskaitė-Jazzu savo gerbėjams Vilniuje, Nacionalinėje dailės galerijoje (NDG), surengė šventinį pasirodymą.

Šventinį vakarą atlikėja dovanojo jau gerai žinomas, dar prieš dešimtmetį sukurtas dainas, akustines populiarių dainų versijas, skambėjo ir šventinės improvizacijos, naujos J. Arlauskaitės kūrybos dainos kartu su fortepijono ir violončelės garsais.

2017-ieji J. Arlauskaitei buvo ypatingi - dainininkė daug koncertavo Lietuvoje ir užsienyje, pasirodė su Leonu Somovu bei savo soliniais projektais. Taip pat išbandė save naujame vaidmenyje ir nusifilmavo daugiaserijinio vaidybinio filmo „Laisvės kaina. Savanoriai“ tęsinyje „Laisvės kaina. Partizanai“.

„Viską, ką norėjau padaryti 2017 metais, įgyvendinau. O kitiems metams turiu daug karjeros ir asmeninių planų, bet visada mėgstu pabūti spontaniška ir šiek tiek improvizuoti. Kaip jau daugelis žino, sukame skirtingais keliais su L. Somovu. Laukia naujas puslapis mano karjeroje, didesnis žingsnis į kitus, tikiuosi, kad platesnius vandenis. Kol kas svarbiausias mano tikslas - solinis albumas, kurį šiuo metu įrašinėju Londone. Dalį laiko gyvensiu ten ir labai laukiu jo pasirodymo“, - pasakojo J. Arlauskaitė-Jazzu.

Savo klausytojams J. Arlauskaitė linki kitais metais pamiršti aplinkinį triukšmą, atsigręžti į save ir įsiklausyti, ko iš tikrųjų norime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerbiėjasss, skant...

gerbiėjasss, skant...  portretas
Mirštanti nedap.... gulbė, tfu... klounė... hahahahaha

Anonimas

Anonimas portretas
O visdelto apie ja geru minciu neturiu. Visom savo isgalem stengiasi issikovoti pripazinima----- pazintim su zymiais veikejais, kurie gali padeti karjeroj, bet tas jos maivymasis ziauriai atstumiantis. O labiausia tai tai neturejimas aiskaus zodziu tarimo(dikcijos). Nesuprantama ka ir api ka ji ten dainuoja --- svokstimas mykimas, zodziu baisu, tik klyksmas retkarciais prasivezia lyg pjaunamo parso. daryk isvadas "dainininke"

praeivis

praeivis portretas
turbūt nėra lt labiau arogantiškos dainininkės
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių