J. Arlauskaitė-Jazzu: šie metai man yra ypatingi

  • Teksto dydis:

Justė Arlauskaitė-Jazzu po sėkmingo pirmojo solinio turo penkiose didžiausiose Lietuvos arenose kviečia į du vasaros koncertus, vyksiančius labiau kamerinėje aplinkoje.

Šie metai Jazzu gyvenime yra ypatingi: jie paženklinti įsimintinais įvykiais, paieškomis ir atradimais, aštriais išgyvenimais bei nauja kūrybine pradžia. 

„Šie metai man yra ypatingi: pirmasis koncertinis turas, solinis albumas ir vaizdo klipas. Aš esu labai dėkinga visiems, kas palaikė mane ir buvo šalia, man tai daug reiškia. Liepą ir rugpjūtį kviečiu visus švęsti vasarą, meilę ir gyvenimą. Planuojami koncertai bus labai jaukūs, juose skambės puikiai visiems pažįstamos dainos, kurias aš kūriau nuo 17 metų su skirtingais atlikėjais ir skirtinguose projektuose. Aišku, koncertuose atliksiu ir savo naujausius kūrinius“, – sako dainininkė.

Drąsi, provokuojanti, be galo charizmatiška, talentinga ir tuo pat metu jautri bei pažeidžiama – Jazzu yra atvira savo žiūrovams ir kviečia visus įžengti į jos gyvenimą bei pažinti jos naują kūrybą iš arčiau.

„Visada pabrėždavau, kad aš keičiuosi ir augu, tačiau mano muzika visada buvo pozityvi, kad ir kaip jautriai ar minoriškai ji skambėdavo. Tai yra didelė mano dalis – šviesus liūdesys. Per kūrybos metus keitėsi ir pats muzikinis stilius, ir skambesys, o dainavimo manieroje atsirado koks šimtas naujų spalvų. Tai galima suprasti paklausius manęs prieš 15 metų ir dabar – girdėti labai aiški kaita. Dabar skambu taip, kaip tikriausiai net pati neįsivaizdavau, kad galiu skambėti“, – sako atlikėja.

Jazzu ir du jautrios muzikos prisodrinti vakarai – liepos 19 dieną akustinis koncertas Palangoje ir rugpjūčio 8 dieną pasirodymas su grupe Trakų pilies kieme.



NAUJAUSI KOMENTARAI

WAU

WAU portretas
Negi Merunas jau taip nusirito,kad koncertuoja su subingalve...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių