J. Brūzga: pirmą kartą matau, kad mano kūryba „kabina“ žmones

„Šiemet turime viską: gerą komandą, gerą dainą, nusiteikimą, galų gale – ir žiūrovų palaikymą, kuris, tikiuosi, ir šeštadienį bus labai didelis. Tai yra kertiniai momentai. Aš, kaip atlikėjas, šiais metais jaučiuosi užtikrintas, ir nematau, dėl ko mes negalėtume atstovauti Lietuvai Portugalijoje“, – su tokiu nusiteikimu į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos pusfinalio sceną lips atlikėjas Jurgis Brūzga.

Dainininkas Europą norėtų sužavėti daina „4 Love“, prie kurios kūrybos prisidėjo jis pats.

Jau ketvirtą kartą nacionalinėje didžiausio Europos dainų konkurso atrankoje dalyvaujantis J. Brūzga tvirtina, jog dalyviai šiemet – nors ir jauni, bet sukūrė puikius pasirodymus.

„Šiemet labai stipri atranka. Kažkas sakė, kad atrankoje nėra žinomų scenos vardų, kurie atėję šimtu procentu laimės, nes turi daugybę gerbėjų. Bet yra labai daug talentingų atlikėjų, kurie, nors ir jauni, bet labai stiprūs“, – įsitikinęs dainininkas.

J. Brūzga labai džiaugiasi ir savo šiųmetiniu pasirodymu. Prie tokio rezultato, jo teigimu, prisidėjo profesionalų grupė. „Viskas prasidėjo nuo geros komandos. Būtent ji „sustatė“ ir pasirodymą, ir choreografiją, ir visa kita. Turbūt pirmą kartą pagaliau galiu galvoti tik apie dainavimą, saviraišką, ir tai yra didelis privalumas. Ta komanda pakėlė mūsų kokybės kartelę į viršų labai stipriai.

Be to, pirmą kartą matau, kad mano kūryba „kabina“ žmones. Turbūt taip stipriai dar nėra buvę. Tuo labai džiaugiuosi. Turbūt dėl to man šie metai yra ypatingi“, – svarsto atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių