J. Jurkutė-Širvaitė pravirko filmavimo metu: jūs už tai atsiimsite

  • Teksto dydis:

Nuoširdžiausio muzikinio projekto „Du balsai – viena širdis“ filmavimai neretai tampa išbandymu ne tik į scena lipantiems šeimyniniams duetams, bet ir projekto žvaigždėms. Šeštadienį 21 val. LRT televizijos žiūrovai išvys, kodėl šou vedėja Jurgita Jurkutė-Širvaitė, nustebinta rengėjų, nesuvaldė ašarų.

„Reikės pauzės, teks tvarkyti grimą… Bet čia jūs už tai atsiimsite“, – apsipylusi ašaromis kalbėjo J.Jurkutė-Širvaitė. Ją iš vėžių išmuši staigmena – moters krikštasūnio bei jo mamos duetas.

„Leiskite jums pristatyti šio vakaro netikėčiausią duetą. Tai – mano krikšto mamos dukra – labai rimta bankininkė, kuri giliai širdyje visada norėjo būti žvaigždė. Banke ji yra žvaigždė, mūsų giminėje – irgi. O šis nuostabus vaikas – mano krikšto sūnus“, – po pasirodymo paaiškino šou vedėja.

„Mūsų labai įdomi istorija: Dovilės mama – mano krikšto mama, mano mama – Dovilės. Dovilė – mano dukros, o aš – jos sūnaus. Mielieji, tai, ką jūs dabar matote, nutekėjusios mano skruostais ašaros – tai yra tikra. Būtent apie tai yra mūsų projektas, manau, dėl to jis išsikovojo tokias aukštas pozicijas. Ačiū jums už meilę, nes mes jus mylim iki Mėnulio ir atgal“, – jaudulio neslopino Jurgita Jurkutė-Širvaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jaunius

Jaunius portretas
Vos pamatęs Jurkutę tuoj apsiverkiu. Kas man galėtų būti?

saunu

saunu portretas
pasiziurek pati i save ,atsirado mat kritike

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Ta Dovilė labai nemaloni moteriškė.Vien jos kalbos skurdumas,amžinas nusišnekėjimas labai nemaloniai veikia žiūrovą. Apie kiekvieną pasirodantį nesugeba kalbėti be to nuolatinio ,,beprotiškai'',nors tuo žodžiu,jį pakeitus būdvardžiu,labiausiai tiktų apibūdinti būtent ją pačią.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių