J. Nainys apie moteris: jos kaip maži vaikučiai

  • Teksto dydis:

„Mes su Rolandu dirbame dešimt metų kartu, o dabar gavome atskirus projektus. Turbūt dar nesame pratę būti atskirai, tai šiek tiek keista, – prisipažįsta laidos „Moterys prieš vyrus“ vedėju tapęs Jonas Nainys.

Laidą jam padės vesti dainininkė, grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Jonas pripažįsta, kad jiedu su Nijole – visiškai skirtingi, tačiau jų charakterių priešingybės ne tik nesutrukdys, bet ir taps savotišku privalumu. „Mes su Rolandu ne veltui esame duetas jau dešimt metų. Esame visiškai skirtingi – pliusas ir minusas. Taip pat ir su Nijole. Čia bus natūralios varžytuvės, tikras žaidimas – esame visiškai skirtingi, atstovaujame skirtingų lyčių komandoms. Net man pačiam įdomu, kaip seksis“, – sako jis prieš pirmąją „Moterys prieš vyrus“ laidą, kuri televizijos eterį pasieks jau šį trečiadienio vakarą 20:30  val. per LNK..

Paklaustas apie naująją scenos partnerę, J. Nainys negailėjo jai gražių žodžių. „Ji nenuspėjama, galvoje turi labai daug scenarijų. Mane visada žavi žmonės, kurie sugeba nustebinti, tad Nijolės nenuspėjamumas yra didžiulis jos pliusas. Jei tu esi vienodas, nesikeiti, žmonėms daraisi nebeįdomus“, – tikina „radistas“. Garsus vyras taip pat atskleidė, kad su naująja kolege jį sieja itin stiprus ryšys: „Mes vienas kitą puikiai jaučiame, gaunasi tokia natūrali chemija tarp mūsų. Nėra atstumo, kur tu nejaustum, ką ir kaip pasakyti.“

Jeigu mes, vyrai, sakytume, kad esame geresni, tada visada bus konfliktas. Manau, visuomet geriau nusileisti.

Kas geresni – vyrai ar moterys? Atsakymą kiekvieną trečiadienį mėgins rasti garsios skirtingų lyčių komandos. „Suprantu, kad moterys visada galvoja, kad jos yra geresnės. Vyrų atsakymas toks ir turėtų būti, nes moterys yra kaip maži vaikučiai. Reikia jas suprasti ir tiesiog mylėti, – savo nuomonę šiuo tūkstantmečius mus kamuojančiu klausimu išsakė „radistas“. – Jeigu mes, vyrai, sakytume, kad esame geresni, tada visada bus konfliktas. Manau, visuomet geriau nusileisti.“

Šį trečiadienio vakarą moterų pusę atstovaus šios garsenybės – dainininkė Liepa Norkevičienė, grupės „Queens of Roses“ narė Dileta Meškaitė-Kisielienė ir laidos vedėjo Jono žmona Simona Nainė. Vyrų komandoje šį kartą – renginių vedėjas Žygis Stakėnas, dainininkas Vaidas Baumila ir grupės „Naktinės personos“ narys Alanas Chošnau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių