A. Jagelavičiūtė: mano pavardė sudėtingesnė nei receptai, kuriuos pristatome

Agnė Jagelavičiūtė ir Alfas Ivanauskas pristato bendrą receptų knygą „Gal pavalgom?“. Autoriai žada, kad receptai, esantys knygoje, yra paprasti, bet knyga tiks ne tik pradedantiems sukinėtis virtuvėje – esą ką pagaminti, čia ras ir patyrę kulinarai.

„Mano pavardė yra daug sudėtingesnė nei mūsų knygoje esantys patiekalai, nes patiekalai yra prieinami bet kuriai šeimininkei – ir tai, kuri pradeda, ir toms, kurios yra jau pažengusios šioje srityje“, – pasakoja A. Jagelavičiūtė.

A. Ivanauskas vardija, kad knygoje galima rasti įvairių lietuviams įprastų patiekalų receptų: ir balandėlių, ir bulvinių blynų, ir lazanijos.

Knygoje pateiktos to paties patiekalo variacijos pagal A. Ivanauską ir pagal A. Jagelevičiūtę.

„Mes skiriamės tuo, kad Alfas yra viengungis, o aš esu mama ir tie patys patiekalai mums atsiskleidžia visai kitaip, nes, sakykime, jeigu Alfas gali pakviesti svečių ir pateikti tą patį patiekalą ypatingai, kur reikia daug „žaidimo“, tai aš turiu daugybę dalykų pateikti kuo paprasčiau ir paslepiant tam tikrus produktus, nes, pavyzdžiui, maži vaikai nevalgo svogūnų, morkų nelabai nori valgyti – turi tai sutrinti, kažkaip paslėpti“, – pasakoja knygos autorė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių