JAV žiniasklaida praneša apie antrą numanomą nuogų įžymybių nuotraukų nutekinimą

  • Teksto dydis:

Dar daugiau nuogų įžymybių nuotraukų, tarp kurių esą yra realybės televizijos žvaigždės Kim Kardashian (Kim Kardašian) fotografijos, šeštadienį cirkuliavo socialinėje žiniasklaidoje ir atrodo, kad tai yra antras didelis su įsilaužimais į kompiuterius susijęs tokių nuotraukų nutekinimas per mažiau nei mėnesį, pranešė JAV žiniasklaida.

Nuotraukos, tarp kurių taip pat yra nuogų aktorės Vanessos Hudgens (Vanesos Hadžens) ir futbolo žvaigždės Hope Solo (Houp Solo) fotografijų, trumpam buvo pasirodžiusios „4chan“ ir „Reddit“. Vėliau jos buvo pašalintos, pranešė paskalų apie įžymybes svetainė TMZ.

„BuzzFeed“ pranešė, kad buvo paskelbtos asmeninės nuotraukos ir filmuota medžiaga, priklausančios aktorėms Aubrey Plazai (Obri Plazai), Mary-Kate Olsen (Meri Keit Olsen), Hayden Panettiere (Heiden Panetjer) ir Leelee Sobieski (Lili Sobieski), taip pat – anksčiau nematytos Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens) nuotraukos.

Iš pradžių kompiuterių įsilaužėliai nemažai nuogų garsių moterų nuotraukų paskelbė rugsėjo 1 dieną, pavogę jas iš „Apple“ „iCloud“.

Kompanija tai vadino „tiksline ataka“ ir neigė, kad buvo pažeista jos virtualioji duomenų saugykla, užsimindama, kad į garsenybių paskyras buvo įsilaužta naudojantis lengvai atspėjamais slaptažodžiais arba dėl to, kad garsios moterys pateikė savo asmeninius duomenis kibernetinės erdvės nusikaltėliams, apsimetusiems „Apple“.

Rugsėjo pradžioje paskelbtos nuotraukos, be J.Lawrence, priklausė modeliui Kate Upton (Keit Apton), dainininkei Avril Lavigne (Avril Lavin), aktorei Gabrielle Union (Geibriel Junjon) ir kitoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių