A. Jolie derasi dėl vaidmens filme apie numušto sraigtasparnio pilotę

  • Teksto dydis:

Holivudo žvaigždė Angelina Jolie (Andželina Džoli) pradėjo derybas su kino studija „TriStar“ dėl vaidmens būsimame filme apie Afganistane numušto JAV karinio sraigtasparnio pilotę, penktadienį pranešė Holivudo naujienų portalas „The Hollywood Reporter“.

Filmas bus kuriamas pagal 2017 metų kovą išleidžiamus oro pajėgų majorės Mary Jennings Hegar (Meri Dženings Hegar) memuarus „Shoot Like a Girl: How One Woman’s War Against the Taliban Led to Her Victory Over the Department of Defense“ („Šaudyk kaip mergina: kaip vienos moters karas prieš Talibaną lėmė jos pergalę prieš Gynybos departamentą“).

M.J.Hegar, kurią ir vaidintų A.Jolie, dalyvavo trijose misijose Afganistane kaip elitinė gelbėjimo sraigtasparnio pilotė. Už savo darbą ji pelnė Purpurinės širdies medalį (Purple Heart) ir Kryžių už pasižymėjimą teikiant oro paramą (Distinguished Flying Cross).

Ji taip pat padėjo atverti amerikietėms galimybę dalyvauti kovinėse operacijose, kai sugebėjo įrodyti JAV Gynybos departamentui, kad draudimas moterims atlikti tokį vaidmenį kertasi su konstitucija ir yra neteisingas.

Naująjį projektą prodiusuoja bendrovė „The Gotham Group“. Scenarijaus juodraštį parašė Frankas Baldwinas (Frenkas Boldvinas), o prodiuseriai šiuo metu ieško režisieriaus.

Veliausią vaidmenį A.Jolie sukūrė savo pačios režisuotame filme „Prie jūros“ (By The Sea). Be to, aktorė ruošiasi kompanijos „Disney“ kuriamos „Piktadarės istorijos“ (Maleficient) tęsinio filmavimui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių