Juodkalnijoje skendusį A. Tapiną išgelbėjo bičiulis

  • Teksto dydis:

Žinomas žurnalistas ir visuomenininkas Andrius Tapinas Balkanuose dalyvaudamas kelionių realybės šou filmavime ne juokais išgąsdino kolegas, kai vienos užduoties metu ėmė skęsti Adrijos jūroje. Bendrakeleivį išgelbėjo netoli buvęs publicistas Aidas Puklevičius.

Šiuo metu Andrius Tapinas su „Laisvės TV“ komanda keliauja po Pietų Europą, kur filmuojamas naujas kelionių realybės šou „Trys draugai. Nuotykiai Balkanuose“. A. Tapinas, A. Puklevičius bei humoristas Paulius Ambrazevičius šiame šou keliauja po Balkanų valstybes, susipažįsta su vietos tradicijomis ir kultūra bei tarpusavyje varžosi įvairiose užduotyse.

Vienoje tokių užduočių šou dalyviai turėjo nuplaukti iki Adrijos jūros paplūdimyje esančių plūdurų, pasiimti tolimesnę užuominą ir grįžti atgal. Pradžioje spurtavęs A. Tapinas pirmasis pasiekė plūdurus, tačiau neapskaičiavo jėgų, kurių plaukiant atgal ėmė stigti. Jį pralenkė tiek P. Ambrazevičius, tiek A. Puklevičius, o likus apie 50 metrų iki kranto A. Tapinas suvokė, kad jėgos galutinai išseko ir ėmė šauktis pagalbos. Kolegai į pagalbą suskubo priekyje buvęs A. Puklevičius. Jo padedamas A. Tapinas saugiai pasiekė seklumą.

„Manyje kovojo du jausmai: noro paskaityti dar du stympanko romanus ir azarto, katras iš ūsuotų bebrų pasiūlys už šlapią Tapino skalpą daugiau. Nugalėjo knygų aistra“, – pokštavo bičiulį išgelbėjęs A. Puklevičius.

Tuo tarpu pats A. Tapinas nebuvo toks linksmas. „Ne pats geriausias laikas prisiminti, kad vaikystėje esi skendęs ir pasąmonėje glūdi didelis nerimas“, – atviravo žurnalistas.

„Trys draugai. Nuotykiai Balkanuose“ filmavimai prasidėjo Albanijoje, šiuo metu persikėlė į Juodkalniją, o finišuos Bosnijoje ir Hercegovinoje. Žiūrovai pirmąsias šou laidas „Laisvės TV“ eteryje galės peržiūrėti liepos pradžioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

//////...............

//////............... portretas
kche ...manyciau , reiketu duot Pukleviciuj y nosy uz tokius darbus......antra vertus bereikalingos pastangos ..sudas ir siaip neskesta.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių