K. Bujanausko „Lietuvos talentuose“ laimėtas prizas „nusės“ Kanadoje?

  • Teksto dydis:

Dar visai neseniai triukšmingai nuskambėjo TV3 projekto „Lietuvos talentai“ finalas, kurio nugalėtoju tapo cirko artistas, žonglierius Kasparas Bujanauskas. Nuo mažens cirke besisukantis vaikinas, apsilankęs kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“, pasakos, kad laimėti vieno didžiausių šalies projektų nesitikėjo, tačiau jau žino, kaip išleis laimėtus 10 tūkstančių eurų.

Po pergalės „Lietuvos talentuose“ užplūdusią euforiją vėl pakeitė kasdieniai rūpesčiai. Šiemet gimnaziją baigsiantis Kasparas tikins, kad cirkas – svarbiausias jo gyvenime. „Aišku, man labai svarbu mokslai, noriu gerai juos pabaigti, išlaikyti egzaminus. Bet vis tiek man svarbiau cirkas. Mokslai svarbu, bet cirkas – svarbiau“, – sako K. Bujanauskas.

Paklaustas, kur ketina išleisti piniginį prizą – net 10 tūkstančių eurų – žonglierius atskleis juos investuosiantis į tolesnį tobulėjimą: „Noriu stoti į cirko mokyklą Kanadoje ir ten tęsti savo kelią, tobulėti. Bet kokiu atveju stengsiuosi tuos pinigus panaudoti tinkamai – investuoti į ateitį.“

Žaibiškai išgarsėjęs jaunasis žonglierius kulinarinėje laidoje pademonstruos ne tik savo sugebėjimus virtuvėje, bet ir atskleis, kokio produkto nė už ką nevalgytų.

Šį šeštadienį su laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovais taip pat sveikinsis ir patarimus apie sveiką gyvenseną dalins lietuviškų maistinių skaidulų produkto idėjos autorius Marius Jakimavičius.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių