K. Kardashian sugrįžo į socialinius tinklus

  • Teksto dydis:

Po kelis mėnesius trukusios tylos televizijos žvaigždė Kim Kardashian (Kim Kardašian) antradienį vėl apsireiškė socialinėje žiniasklaidoje, kur paskelbė savo, vyro Kanye Westo (Kanjė Vesto) ir jųdviejų vaikų nuotrauką.

K. Kardashian, kuri turi 49,3 mln. sekėjų „Twitter“ ir 89,6 mln. sekėjų „Instagram“, taip pat paskelbė mėgėjišką filmuką, kuriame matyti šeimos gyvenimas ir kuris tikriausiai nuslopins gandus apie bręstančias skyrybas.

36-erių metų K. Kardashian ir 39-erių metų K. Westas pustrečios minutės klipe meiliai apsikabina, jame užfiksuotos mielos akimirkos su poros vaikais North (Nort) ir Saintu (Seintu).

Prie „Twitter“ paskelbtos šeimos nuotraukos parašytas žodis „šeima“.

„Keeping Up With the Kardashians“ žvaigždė, kuri antradienį taip pat pakeitė savo „Twitter“ ir „Instagram“ paskyrų viršelių nuotraukas, socialinėje žiniasklaidoje tylėjo nuo spalio, kai Paryžiuje buvo apiplėšta grasinant šaunamuoju ginklu.

Tuo tarpu jos vyras, repo superžvaigždė, kaip pranešta, lapkričio mėnesį dėl išsekimo atsidūrė ligoninėje ir turėjo nutraukti gastroles.

Apie įžymybes rašanti svetainė TMZ pranešė, kad pora antradienį sugrįžo į Los Andželą iš Oklahomos, kur aplankė jo motinos kapą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių