K. Minogue planuoja padaryti karjeros pertrauką

  • Teksto dydis:

Australų popmuzikos žvaigždė Kylie Minogue (Kaili Minoug), kaip pranešama, planuoja daugiau kaip metams paskelbti muzikinės karjeros pertrauką ir didžiausią dėmesį skirti aktorystei.

Dainininkė, kuri 1986 metais išgarsėjo vaidmeniu australų muilo operoje „Kaimynai“ (Neighbours), kaip kalbama, po kelių nedidelių vaidmenų pastaraisiais metais, tarp jų – darbo 2012-ųjų dramoje „Holy Motors“, tęsia sugrįžimą į Holivudą.

Šaltinis britų laikraščiui „The Sun“ sakė: „Kylie labai trokšta padaryti pertrauką muzikos (srityje). Šiemet ji dirbo „The Voice“ (britų ir australų versijose), išleido albumą, gastroliavo po pasaulį ... Ji laukia naujos pradžios ir nori susitelkti į buvimą aktore, užsitikrinti svarbių vaidmenų kine“.

Kitais metais K.Minogue drauge su aktoriumi, buvusiu imtynininku Dwayne'u Johnsonu (Dveinu Džonsonu) turi vaidinti veiksmo filme „San Andreas“.

Tarp ankstesnių jos darbų kine yra vaidmenys 1994-ųjų juostoje „Gatvių kovotojas“ (Street Fighter) ir 2001-ųjų „Mulen Ruže“ (Moulin Rouge!).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių