K. Navickaitė-Tina pasikeitė neatpažįstamai

  • Teksto dydis:

Kol visi renginių „Delfinai ir žvaigždės“ dalyviai vienbalsiai giria delfinus kaip fantastiškai protingus ir socialius gyvūnus, šie filmavimų metu pateikia ir savo staigmenų. Šį vakarą 18.45 val. LRT žiūrovai pamatys, ką iškrėtė daugelio numylėtine laikoma delfinė Tija, ir kaip su tuo susitvarkė projekto dalyviai bei vedėjai.

Iki pat paskutinės renginio minutės nebuvo aišku, ar savo pasirodymą galės atlikti grupės „Man-go“ lyderė Rima Petrauskytė – Malašičevė. Atlikėja rekordiniu greičiu – vos per vieną valandą – sugebėjo į Klaipėdą atkeliauti iš Kauno oro uosto, kuriame nusileido po savo grupės pasirodymo Kembridže.

Transliacijoje, kurios tema šį kartą – filmai, dar vieną staigmeną parengė ir sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas. Visą savaitę treneriai tarpusavyje kalbėjo, kad jo rengiamo triuko negalėtų padaryti net jie patys. Ar pavyks paslaptingą „Matricos“ pasaulį pasirinkusiam Ramūnui įgyvendinti savo ypatingąjį sumanymą?

Nemažą staigmeną pateikė ir šokėja Kristina Navickaitė-Tina: įsikūnijusi į Ameliją iš Monmartro, žymi moteris tapo neatpažįstama.

Giedra Sadauskienė savo pasirodymu primins Krokodilo Genos ir Kūlverstuko nuotykius, Dima Popovas bandys visų širdis pavergti „Asmens sargybinio“ istorija, Liepą Mondeikaitę lydės žavūs „Perl Harboro“ kariai, o Aurelijus Liškauskas gaudys Velnio nuotaką. Savo favoritus palaikyti gyvai gerbėjai galės Klaipėdos delfinariume jau šį šeštadienį ir sekmadienį – šiuose pasirodymuose pirmą kartą savo sugebėjimus parodys ir Ingrida Kazlauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių