„Karibų piratų“ žvaigždė lankosi karo nusiaubtoje Rytų Ukrainoje

  • Teksto dydis:

„Karibų piratų“ žvaigždė Orlando Bloomas (Orlando Blumas) netikėtai apsilankė karo nuniokotoje Rytų Ukrainoje kaip Jungtinių Tautų vaikų fondo (UNICEF) geros valios ambasadorius.

Ukrainos televizija parodė kaip 39 metų britų aktorius, kuris sužibo atlikęs Legolaso vaidmenį filme „Žiedų valdovas“ (The Lord of the Rings), trečiadienį lankėsi vienoje mokykloje Slavjansko mieste, buvusioje prorusiškų separatistų tvirtovėje, kurią dabar kontroliuoja provakarietiška Kijevo vyriausybė.

Vaizdo įraše, kuris žaibiškai buvo išplatintas Ukrainoje, matyti kaip O. Bloomas eina mokyklos koridoriumi, o jam iš paskos sekančios mergaitės negali atsistebėti: „Jis tikras! Jis tikras! Tai – Legolasas!“.

Daugelis socialinių tinklų vartotojų ukrainiečių buvo įsitikinę, kad šis įrašas yra sumontuotas, tačiau netrukus O. Bloomo apsilankymą Ukrainoje patvirtino UNESCO. „Orlando Bloomas atvyko į Ukrainą oficialaus vizito kaip geros valios ambasadorius ir susitinka su vaikais, kuriuos paveikė šis konfliktas“, – sakė UNICEF atstovybės Kijeve atstovė Anna Suchodolska naujienų agentūrai AFP.

„Saugumo sumetimais šio vizito detalės ir jo programa neskelbiami“, – pridūrė ji.

Prorusiškų separatistų Ukrainos rytuose sukilimas, kuris įsiplieskė praėjus dviem mėnesiams po Maskvos palaikomo Ukrainos prezidento nuvertimo 2014 metų vasarį, per dvejus metus nusinešė beveik 9,2 tūkst. gyvybių Nors paliaubų susitarimais pavyko sumažinti smurtą šiame regione, tačiau pavieniai susirėmimai tebevyksta.

Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos (ESBO) vyriausiasis stebėtojas Ukrainoje ketvirtadienį Vienoje sakė, kad jo stebėtojų grupė pastarosiomis savaitėmis registruoja gerokai padažnėjusius paliaubų pažeidimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne koks

ne koks portretas
dar neiseina is vaidmens filmuojant pirtus

opa!

opa! portretas
koks karas,kas ji paskelbe?

Mr.Bloom

Mr.Bloom portretas
Budistas , jie ir finansuoja kelionė. Ukraina dabar draskoma tikejimu naujodoromis visu rūšių ir spalvų. Duos sausos duonos. Padaro nuotraukos, po to platina savo tinklalapiose kaip lapdara ir šūkiais, pasirinkite , apsiversk
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių