Karklės festivalyje išrinkta geriausia jauna grupė

  • Teksto dydis:

Penktadienio popietę šurmuliuojančiame „Karklė Live Music Beach 2017“ festivalyje įvyko jaunų grupių konkursas „Golden Fish“.

Čia pasirodė penkios geriausios, iš dvidešimt keturių kandidatų, atrinktos grupės. Kompetentingos komisijos sprendimu, įspūdingą konkurso statulėlę, galimybę pasirodyti viename iš paskutinių šių metų muzikinio šou „X faktorius“ etapų bei kitų metų Karklės festivalio metu laimėjo vilniečiai „Black Biceps“.

Šie ska, pop ir roko muzikos stilius maišantys vaikinai neabejotinai užkrėtė klausytojus pozityvumu ir gera energija. Jų sukurtai atmosferai neatsispyrė ir į ritmą linksėjo net ir komisijos nariai – „Naktinių Personų“ narys Aras Vėberis, grupės „Royce“ vokalistas Ilja Gunas, didžėjus Averjano bei naktinio klubo „Dr. Who“ vadovas Irmantas Karpis. Vienas iš komisijos narių, I. Gunas, sako, kad nesistebi šių muzikantų laimėjimu.

„Mano, kaip atlikėjo, dėmesį patraukė puikus ir techniškai švarus atlikimas, – tvirtina jis. – Grupė groja nuotaikingus kūrinius, moka puikiai bendrauti su publika ir nebijo pasijuokti iš savęs. Mes Lietuvoje grojame pakankamai tamsią, netgi niūrią muziką, o „Black Biceps“ spinduliuoja puikią energiją.“

Be „Black Biceps“, scenoje ant jūros kranto pasirodė dar keturios grupės. Aštrų sunkųjį roką sugrojo vilniečiai „IF“, laimę ir rokenrolą skleidžianti grupė „Laimingu Būti Lengva“ iš Trakų, šiauliečiai rokeriai „There Is No Duck Tape“ bei lyriškoji klaipėdietė Ingaja. Beje, komisijos nariai pripažino, jog ji vos neišplėšė pergalės iš „Black Biceps“ vaikinų.

Šiandien prasidėjęs „Karklė Live Music Beach 2017“ festivalis į pajūrį sutraukė tūkstančius muzikos mylėtojų. Jau šį vakarą čia pirtį po atviru dangumi surengs švedai Mike Perry bei Aronchupa, o vieni geriausių Lietuvos repo scenos atstovų „Lilas ir Innomine“ vėlią naktį džiugins hiphopo muzikos mylėtojus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių