Ketvirtoji A.Vilčinsko žmona Rūta – apie skyrybas ir naują jaunesnį širdies draugą

  • Teksto dydis:

„Amžiaus skirtumas santykiuose yra kliūtis. Ir labai didelė kliūtis. Aš buvau labai naivi ir galvojau, kad svarbu yra gilūs jausmai,“ – po skyrybų su garsiu dainiumi Arvydu Vilčinsku sako Rūta Gajauskaitė.

„Pažiūrėkite į garsias poras mūsų visuomenėje, kurias skiria nemažas amžiaus skirtumas, – daug jų jau išsiskyrė. Pažiūrėkim, kas bus su tom, kurios dar kartu. Netikiu, kad tai baigsis gilia senatve drauge ir viskas bus gerai“, – jau šį pirmadienio vakarą 20.30 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos moteris.

31-erių R. Gajauskaitės interviu galėtų tapti puikia pamoka, skirta moterims, stačia galva neriančioms į naujus santykius, ypač toms, kurios spjauna į didelį amžiaus skirtumą ir tikisi su vyru nugyventi iki grabo lentos net tuomet, kai skiria ištisa karta. „Pradėdamos santykius su gerokai vyresniu vyru, darote klaidą, dėl kurios vėliau labai gailėsitės“, – šiandien sako Rūta.

Prieš mėnesį moteris išsiskyrė su 29 metais vyresniu vyru, tautos dainiumi tituluojamu A. Vilčinsku. Poros santuoka netruko nė dvejų metų, o Rūta buvo jau ketvirtoji dainininko žmona.

Interviu moteris papasakos ne tik apie skyrybų su garsiu dainininku priežastis, tačiau ir tai, kad turi naują simpatiją, vyrą, kuris už ją jaunesnis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Eilinė barakuda užsimanė GERAI pagyvent vyro sąskaita ("Pinigai jo, bet jis NETURI teisės manęs kontroliuot" ; - čia taip viena psich*** apie 'smurtą prieš moteris' aiškino).

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pinigu verge

Rasa

Rasa portretas
Vyresnio amžiaus vyrui geriau jaunesnė - vakare išeina ryte pareina...Ramybė nieks nervų negadina
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių