Kim ir Kanye laukia trečio vaiko

  • Teksto dydis:

Realybės televizijos žvaigždė Kim Kardashian (Kim Kardašian) su vyru reperiu Kanye Westu (Kanjė Vestu) laukia trečio vaiko, kurį turi pagimdyti surogatinė motina, trečiadienį paskelbė JAV žiniasklaida.

„Visa šeima netveria džiaugsmu. Kim daug mėnesių ieškojo surogatinės motinos ir neseniai rado tobulą kandidatę“, – žurnalui „People“ sakė šaltinis.

„Atsižvelgdama į savo ankstesnius išgąsčius dėl sveikatos Kim jautė poreikį nusisamdyti surogatinės motinystės agentūrą, padėjusią pasitarnauti kaip ryšininkas randant sveiką moterį, kuri būtų puikus surogatinės motinos pasirinkimas jai ir Kanye“, – sakė šaltinis.

36 metų K.Kardashian ir 40 metų K.Westas susituokė 2014 metais ir augina ketverių metų dukrą North (Nort) bei metų ir devynių mėnesių sūnų Saintą (Seintą).

Apie garsenybes rašantis portalas TMZ pranešė, kad trečias poros vaikas turi gimti sausio pabaigoje.

JAV žiniasklaida jau kelis mėnesius spėliojo, kad pora galbūt nusisamdė surogatinę motiną.

K.Kardashian to niekada nepatvirtino, bet garsiai svarstė apie tokią galimybę per kabelinės televizijos „E!“ rodomą savo realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“.

Ji tinklaraštyje yra rašiusi apie savo priaugusią placentą. Tokia problema gali sukelti komplikacijų.

„Mano gydytojas turėjo įkišti į mane visą savo ranką ir ranka atskirti placentą, nagais iškrapštyti ją iš mano gimdos. Kaip bjauru ir skausminga“, – savo tinklaraštyje apie dukros gimimą rašė ji.

„Mano mama verkė; ji niekada nieko panašaus nebuvo mačiusi. Gimdžiau gana lengvai, bet paskui patirti tai ... Tai buvo skausmingiausia patirtis mano gyvenime!“ – guodėsi Kim.

Jos atstovai paskelbtą žinią komentuoti atsisakė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių