Kim Kardashian davė dukrai vardą iš gandų

  • Teksto dydis:

Kim Kardashian pavadinti savo dukrą North West (Nort Vest) nusprendė po to, kai šis keistas vardas patraukė jos dėmesį paskalų skyreliuose.

Realybės televizijos žvaigždė pirmąjį savo ir vyro, reperio Kanye Westo (Kanajaus Vesto) vaiką pagimdė pernai vasarą, o dabar atskleidė, kad neketino savo mažylei duoti North vardo, kol žurnaluose nepamatė gandų apie jį.

K.Kardashian ir K.Westas nusprendė, kad tai gera mintis ir įteisino jį oficialiai, kai keli garsūs jų draugai jiems užsiminė apie tuos gandus.

Britų žurnalui GQ K.Kardashian pasakojo: „Tai buvo gandas spaudoje ir mes niekada nebūtume iš tikrųjų jo rimtai vertinę. Bet Kanye ir aš pietavome ... ir prie mūsų priėjo Pharrellas (Williamsas (Farelas Viljamsas)) ir pasakė: „O, Dieve, ar jūs, žmonės, tikrai duosit savo dukteriai North vardą? Tai pats geriausias vardas“. Tada, kiek vėliau, priėjo (JAV žurnalo „Vogue“ redaktorė) Anna Wintour (Ana Vintur) ir paklausė to paties. Ji mums pasakė: „North yra genialus vardas“. Kanye ir aš susižvalgėme ir nusijuokėme. Spėju, kad tą akimirką jis tarsi prilipo“.


Šiame straipsnyje: Kim KardashianKanye Westas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ooo

ooo portretas
Nejaugi ? tikrai??? gal vertėjo pasidomėt to vardo reikšme???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių