Klaipėdiečiai palaiko duetą „Eurovizijoje“

Uostamiesčio gyventojai tiki Lietuvos atstovų Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos sėkme „Eurovizijoje“. Tai jau spėjo pajusti ir lažybų bendrovės. Gyventojai aktyviai lažinasi dėl rezultatų pusfinalyje bei finale.


 

Uostamiesčio gyventojai tiki Lietuvos atstovų Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos sėkme „Eurovizijoje“. Tai jau spėjo pajusti ir lažybų bendrovės. Gyventojai aktyviai lažinasi dėl rezultatų pusfinalyje bei finale.

Įsibėgėjant „Eurovizijos“ konkurso karštinei, didesnius klientų srautus pastebi ir lažybų kompanijos.

Daugiausia besilažinančiųjų uostamiestyje, kaip ir visoje šalyje, kol kas fiksuota prieš vakar vykusį antrąjį konkurso pusfinalį.

„Lietuvius visada labiausiai domina saviškių pasirodymas ir jų galimybės“, – pastebėjo vienos lažybų kompanijos analitikas Justas Naulickas.

Tokios tendencijos pastebimos kasmet Lietuvai dalyvaujant minėtame konkurse. Tiesa, šiemet situacija kiek keičiasi. Analitiko teigimu, atsiranda vis daugiau tikinčiųjų Lietuvos sėkme „Eurovizijoje“.

„Paprastai tautiečiai yra pesimistiški ir stato už tai, kad Lietuva nepateks į finalą. Tačiau šiemet tokių – daug mažiau“, – teigė pašnekovas.

Pasak J.Naulicko, šiemet, kaip ir kasmet, esama tokių, kurie tiki lietuvių pergale šiemet jubiliejų mininčio populiariosios muzikos konkurso finale.

Vis dėlto ši tendencija nėra masinė. Be to, saujelę patriotiškai nusiteikusių gyventojų galbūt vilioja aukštas koeficientas, kuris šiuo metu siekia 105.

„Tai reiškia, kad mūsiškių pergalės atveju žmogus, pastatęs 10 eurų, laimėtų 1 050 eurų“, – paaiškino lažybų kompanijos atstovas.

Azartiški gyventojai tiki ne tik M.Linkytės ir V.Baumilos, bet ir kitų šalių atstovų sėkme. Pagrindiniai besilažinančiųjų favoritai yra Rusijos ir Švedijos delegacijos. Taip pat manoma, kad neblogai turėtų pasirodyti Italijos ir Australijos atstovai.

Dar didesnio besilažinančiųjų aktyvumo bei didesnių statymų laukiama prieš pat „Eurovizijos“ finalą. Tada, jau išaiškėjus visiems finalo dalyviams, gyventojai turės daugiau pasirinkimo galimybių.

„Kol kas vertų paminėti, ypač didelių statymų nesulaukėme. Žmonės laukia, kol bus aiškūs visi finalo dalyviai. Tuomet siūlysime lažintis dėl daugiau įvairesnių įvykių. Tikimės dar didesnio žmonių aktyvumo“, – paaiškino J.Naulickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA,

NA, portretas
Tik nesvaikit apie pergalę.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių