Kodėl R. Širvinskas-Makalius neįgyvendino savo svajonės ir netapo magu?

  • Teksto dydis:

Jaunystėje iliuzionistų būrelį lankęs verslininkas Rimvydas Širvinskas atskleidė, kodėl jam nebuvo lemta tapti magu. 

Šį penktadienio vakarą laidoje „KK2 penktadienis“ lankysis visame pasaulyje garsus iliuzionistų duetas – italas Marco Zoppi ir jo mylimoji lietuvė Rolanda Sabaliauskaitė, kurie surengs kerintį muilo burbulų pasirodymą.

Lietuvė R. Sabaliauskaitė laidoje pasakos, kad jos kelias į pasaulinę šlovę nebuvo lengvas.

„Tai buvo mano pirmoji meilė menui. 2004-aisiais į Lietuvą atvyko Deividas Koperfildas ir tiesiog aš įsimylėjau tai, ką ten mačiau. Mano mama nusprendė man padėti ir iškart rado knygų apie magijos meną bei rado būrelį, kurį pradėjau lankyti nuo 14 metų, o nuo 16 metų pradėjau dalyvauti pasirodymuose“, – 19 val. 30 min. laidoje šį vakarą pasakos R. Sabaliauskaitė.

R. Širvinskas, kuris, pasirodo, taip pat jaunystėje lankė iliuzionistų būrelį kartu su Rolanda, sakys, kad jam nebuvo lemta tapti magu, mat jis turėjo didelę scenos baimę.

Labai jausdavau scenos baimę ir supratau, kad labiausiai džiaugdavausi keliavimu į pasirodymus, o ne pačiais pasirodymais, tad tada ir supratau, kad man didžiausia aistra – keliavimas.

„Labai jausdavau scenos baimę ir supratau, kad labiausiai džiaugdavausi keliavimu į pasirodymus, o ne pačiais pasirodymais, tad tada ir supratau, kad man didžiausia aistra – keliavimas“, – kalbės R. Širvinskas.

Makalius atviraus, kad kartais ir dabar jo draugai prašo parodyti kokių nors triukų: „Kartais per vakarėlius paprašo draugai ir sako: „Juk tu fokusininkas“.

Iliuzionistas Arvydas Stonys pasakos iškart pamatęs, kad Rolanda yra talentinga iliuzionistė: „Kadangi merginų į šį meną ateina nedaug, todėl Rolanda visada buvo išskirtinė, ji kitaip viską matydavo, o tik tokie žmonės gali kažko pasiekti. Ir tada jau matėsi, kad ji pasieks daug“.

Rolanda neslepia, kad ją į Italiją nuviliojo jos mylimasis Marco Zoppi, su kuriuo ji dabar yra neišskiriamas duetas ir scenoje: „Kai įsimyli žmogų, tai pagalvoji, kad reikėtų dirbti kartu“.

Pats M. Zoppi kalbės, kad daugeliui muilo burbulų pūtimas dar vis atrodo primityviai, tačiau italas sako, kad jiedu su Rolanda šią pramogą pakelia į naują lygį.

„Apie muilo burbulų šou nėra daug žinoma. Žmonės ir teatrai dar vis mano, kad tai primityvu. Viskas, ką šiandien matysite, mes sukuriame patys. Visi triukai, visa atmosfera. Tai mūsų kūrinys ir patirtis“, – sako M. Zoppi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių