Komedijoje – vyrų draugystė ir akinantis Holivudo grietinėlės gyvenimas

  • Teksto dydis:

Vienas karščiausių vasaros filmų – apie prabangų Holivudo gyvenimą, kino pramonę ir tikrą draugystę pasakojanti komedija „Draugeliai“ (angl. „Entourage“) – jau birželio 12 dieną Lietuvos žiūrovams parodys, kuo gali virsti sumanymas leisti režisuoti filmą tokio darbo niekuomet nedirbusiai kino žvaigždei.

Aktorius ir moterų geidžiamas gražuoliukas Vincentas Čeisas (akt. Adrianas Grenieras) su ištikimų bičiulių būriu keliauja iš vakarėlio į vakarėlį, mėgaujasi gražuolių kompanija ir lėbauja iš širdies. Vieną saulėtą dieną besilinksmindamas jachtoje Vincentas sulaukia svarbaus skambučio – nauju kino studijos vadovu tapęs senas pažįstamas Aris Goldas (akt. Jeremy Pivenas) siūlo jam pagrindinį vaidmenį naujajame projekte. Tačiau šlovės ir pinigų išlepintas Vincentas nusprendžia, kad tokio pasiūlymo jam maža ir pareikalauja režisieriaus kėdės.

Apsvarstęs „už“ ir „prieš“ Aris leidžiasi į beprotišką avantiūrą, patikėdamas suplanuotą 100 mln. JAV dolerių biudžetą pirmąsyk režisieriaus vietoje atsidūrusiam aktoriui. Vincentas, padedamas jo draugelių Eriko, Vėžlio ir Dramos, imasi filmuoti juostą, tačiau kaprizingame pramogų pasaulyje jų laukia nelengvas darbas – ko vertos vien pastangos surinkti aktorių kolektyvą.

Neitin apdairiai Vincento planuoti filmo finansai galiausiai gerokai viršija juostai skirtą sumą. Filmas it Damoklo kardas pakimba virš naujai iškepto režisieriaus, jo bičiulių ir studijai vadovaujančio Ario galvų. Jei juostai nepavyks tapti hitu, visų jų laukia visiškas karjeros fiasko, po kurio jie niekuomet nebegalės grįžti į aukščiausią Holivudo lygą.

Los Andžele ir Majamyje filmuotas filmas „Draugeliai“ taps vienu labiausiai pašėlusių vasaros filmų ne tik dėl jame vaizduojamo siautulingo Holivudo gyvenimo, garsenybių spindesio, siautulingų vakarėlių, bet ir įspūdingos kino žvaigždžių koncentracijos. Pramanytas savo pačių versijas juostoje suvaidino tokie aktoriai kaip Markas Wahlbergas, Liamas Neesonas, Jessica Alba, amerikietiško futbolo žvaigždė Tomas Brady, atlikėjai Calvinas Harrisas, Pharrellis Williamsas, T.I., dainos „Blurred Lines“ vaizdo klipe nusifilmavusi modelis ir aktorė Emily Ratajkowski ir daugybė kitų.

Nesibaigiantis vakarėlis vasariškoje komedijoje „Draugeliai“ Lietuvos kino teatrus pasieks birželio 12 dieną.

Filmo „Draugeliai“ anonsas:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių