Kultinio serialo „Draugai“ daina suskambo lietuviškai

  • Teksto dydis:

Mūsų šalyje turbūt nėra žmogaus, kuris nebūtų matęs bent vienos garsiojo serialo „Draugai“ serijos. Ši situacijų komedija jau yra tapusi vienu iš geriausių visų laikų serialų pasaulyje, o jo melodiją iš karto atpažįsta bene kiekvienas.

Iki šiol serialo daina ekranuose dažniausiai skambėjo originalia anglų kalba, tačiau pagaliau pasirodė ir jos lietuviška versija. Ji jau skamba televizorių ekranuose, vaizdo transliacijų internetu platformai viaplay.lt pradėjus rodyti visus 10 kultinio serialo „Draugai” sezonus.

Dainą lietuvių kalba įdainavo atlikėjas Martynas Kavaliauskas. Jam padėjo ir įrašu rūpinosi dainininkas bei prodiuseris Stanislovas Stavickis - Stano.

M. Kavaliauskas atvirauja, kad naują dainą išmoko vos per valandą.

Turėjome nedaug laiko, viską teko išmokti važiuojant kelyje Kaunas-Vilnius.

„Mano užduotis buvo kiek įmanoma tiksliau atkartoti originalią serialo vokalinę melodiją, įdainuojant jau parašytą lietuvišką tekstą. Turėjome nedaug laiko, viską teko išmokti važiuojant kelyje Kaunas-Vilnius“, – operatyviais kūrybinio proceso niuansais dalijosi Martynas.

Nors dainininkas sako nesantis didelis serialų gerbėjas, tačiau komediją „Draugai“ yra tikrai žiūrėjęs, rašoma pranešime spaudai.

„Labiausiai man įsiminė du personažai - Fibi ir Džo. Jie taip meistriškai sukūrė savo vaidmenis, kad galėjai patikėti, kad būtent tokie jie yra ir realiame gyvenime”, – puikia aktorių vaidyba žavėjosi M. Kavaliauskas.

Paklaustas, ką darytų, jei kada kas pasiūlytų kurį nors iš jų suvaidinti, Martynas juokėsi: „Akivaizdu, kad Fibi įkūnyti man būtų kiek sudėtingiau, tad lieka Džo“.

Atlikėjas teigia, kad gyvenime pats labai vertina draugystę. „Draugai man yra artimiausi žmonės po šeimos, todėl juos branginu ir saugau. Su laiku tik dar labiau suprantu, kokia svarbi yra draugystė gyvenime ir kokią laimę ji teikia“, –atviravo M. Kavaliauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių