L. Dunham: garsenybių nuotraukas išplatinęs žmogus – lytinis nusikaltėlis

  • Teksto dydis:

Lena Dunham (Lina Danam) pasmerkė paslaptingąjį programišių, kuris paviešino apsinuoginusių garsenybių, tarp jų ir Jennifer Lawrence (Dženifer Lorens), nuotraukas.

„Bado žaidynių“ (Hunger Games) žvaigždės pavardė į antraštes pateko sekmadienį, kai programišius internete paskelbė jos intymias nuotraukas ir pareiškė, kad turi ir kitų daugiau nei šimto garsių moterų aktų.

Dabar „Merginų“ (Girls) aktorė Lena Dunham (Lina Danam) kreipėsi į savo gerbėjus, ragindama neplatinti tų nuotraukų ir jų nežiūrėti.

Tinkle Twitter.com ji parašė: „Reikia turėti galimybę pasirinkti, kaip dalintis savo kūnu. Palaikykite tas moteris ir nežiūrėkite į tas nuotraukas... Atsiminkite, apžiūrinėdami tas nuotraukas jūs vėl ir vėl išniekinate tas moteris. Tai negerai... Rimtai, neužmirškite, kad šias nuotraukas pavogęs ir išplatinęs žmogus yra ne programišius, o lytinis nusikaltėlis“.

J.Lawrence ir Mary Elizabeth Winstead (Meri Elizabet Vinsted) patvirtino, kad nuotraukos yra autentiškos, tačiau pasmerkė jų teisės į privatumą pažeidimą. J.Lawrence ir moderlio Kate Upton (Keit Apton) advokatai grasina imtis teisinių veiksmų.

„Suprantama, kad tai sunkus mūsų klientės, Kate Upton, teisės į privatumą pažeidimas. Mes ketiname imtis visų galimų veiksmų prieš tuos, kurie platins arba daugins šias neteisėtai gautas nuotraukas“, – nurodoma gražuolės advokato pareiškime.

Tuo tarpu Ariana Grande (Ariana Grandė) ir Victoria Justice (Viktorija Džastis) tvirtina, kad jų nuotraukos yra padirbtos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių