L. Norkevičienė: jei norisi patobulinti vyrą, geriau meskite jį per bortą

  • Teksto dydis:

„Turiu auksinį patarimą kiekvienai moteriai. Jei norite patobulinti vyrą – meskite jį per bortą“, – LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ rėš dainininkė, grupės „Pop Ladies“ narė Liepa Norkevičienė.

Pasak moters, į sutuoktinio „postą“ reikia skirti tokį vyrą, kurio nesinorės pakeisti ar kaip nors patobulinti. Prieš metus įspūdingas vestuves atšokusi Liepa pasakos, kol kas nė karto nesuabejojo savo pasirinkimu, ir teigs, kad jausmai vyrui kasdien tik stiprėja.

O garsūs renginių vedėjai ir organizatoriai pasakos apie poras, kurios tuoktuvių dieną planuoja... skyrybas. Papasakos ir apie tuos, kurie kreipiasi ne kartą ir ne du, mat skiriasi lengvai, o po kelerių metų vėl prašo suorganizuoti vestuves, tik jau su nauju partneriu.

„Susidūriau su jaunąja, kurios vestuves organizavau ir vedžiau du kartus. Buvo nuostabi šventė su gausybe svečių. Po kelerių metų vėl sulaukiau jos skambučio ir prašymo dar kartą suorganizuoti vestuves. Klausiu jos, tai kas tuoksis: giminaičiai, draugai? O ji man paaiškina, kad tai ji tekės dar kartą, tik jaunikis – jau kitas. Jos prašymu surengėme beveik identišką šventę, tik šiek tiek pakoregavome programą, mat pusė svečių buvo tie patys...“, – pasakos neseniai antrojo vaikelio susilaukęs renginių vedėjas ir organizatorius Remigijus Žiogas. Beje, garsus vyras pats turi kuo didžiuotis – jo vestuvės buvo išties įspūdingos. Nuotaką lydėjo net dešimt žaliomis suknelėmis pasipuošusių pamergių, tuokė šeši kunigai, o vestuvininkai važiavo penkiais įspūdingais „Volga“ markės automobiliais.

Dainininkas Deivis Norvilas, su žmona Renata šiuo metu laukiantis šeimos pagausėjimo, pasakos, kad ruošdamasi vestuvėms jo mylimoji buvo sumąsčiusi suknelę užsisakyti iš Kinijos. Kuo tai baigėsi? Tai ir ne tik – ketvirtadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kompetencija

kompetencija portretas
Ir patarimus dalina ponia, švenčianti net vienerius metus besitęsiančią santuoką. wow. Einu užsipirkt popkornų ir laukt dramų kai susilauks vaiko, ir santuokoka skaičiuos BENT 5us metus.

nešališkas

nešališkas portretas
Tokios kaliausės kelia šypseną. Per tv parodė aš vadinasi esu ant bangos, ir aš esu labai gerai...Kaime bobelės lygis, per tv parodė vadinas jau kietai, jau aš garsus. Ateis laikas kai banga atslūgs,kitas kaliauses iškels,kurios bus jaunesnės akiplėšiškesnės. O tuo metu tau jau plastinės nebepadės, nuogi papai sudomins nebent hormonų audrų kamuojamus pauglius ir zekus...Žiū ir pati stovi už to borto, už kurio dabar visus drąsiai mėtai,nes niekas net nesivargins tavęs išmest pati ten ramiai nueisi. Artistė iš sudegusio teatro:)

Kad tik ne taip-

Kad tik ne taip-  portretas
Tokia kaip tu(menkysta) reik mest per petį ir toliau, kad nesimatytum ir nesmirdetum.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių