L. Pobedonoscevas apie Aziją: likti gyventi – ne, bet ilgiau pabūčiau

Trys kuprinės ir dešimt nepamirštamų mėnesių Azijoje – į didžiausią savo gyvenimo avantiūrą aktorius Leonardas Pobedonoscevas leidosi kartu su žmona Ieva ir dukra Emilija. Aktorius „Emigrantams“ sako žinąs, jog jo namai visada bus Vilnius, tačiau kelionių alkis tik išaugo, ypač vilioja sugrįžimas į Balį – L. Pobedonoscevas neslepia jau turįs bilietus atgal į šią salą.

„Žmona devynerius metus prašė išvykti bent pusmečiui“, – pasakoja aktorius, kuris prisipažįsta, jog anksčiau bijojo ilgesniam laikui dingti dėl karjeros Lietuvoje. Vėliau L. Pobedonoscevas suvokė, jog karjera nesugrius, ir pradėjo planuoti įspūdingiausią savo gyvenimo kelionę. Šeima išnuomojo namą Vilniaus pakraštyje, išmetė ar padovanojo per gyvenimą prikauptą nereikalingą turtą, susikrovė tris kuprines ir išvyko.

Kelionę pradėjo nuo Kinijos, vėliau praleido porą savaičių Malaizijoje, po to keliavo į Laosą, Kombodžą. Vietname keliautojai atšventė Kalėdas ir Naujuosius metus kartu su ten atvykusiais lietuviais. O Balyje šeima praleido pusmetį.

Plačiau žiūrėkite LRT TELEVIZIJOS laidos „Emigrantai“ reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių