L. Šurnaitė susidūrė su dilema – kaip atskirti K. ir D. Lavrinovičius

  • Teksto dydis:

Pramoginio žaidimo „Nugalėk“ studijoje su žiūrovais namuose susirungs šiuo metu Panevėžio „Lietkabelio“ komandai atstovaujantys broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai.

„Kaip bet kuriose varžybose tikimės tik pergalės arba bent jau tiek, kad nesusimautume“, – sako broliai.

Šiuo metu krepšininkams – įtemptas sezonas, tačiau retai televizijos eteryje matomi broliai tikina, kad jiems bus smagu pasitikrinti savo jėgas. „Labiausiai  norėtume išvengti  dviejų temų: politikos ir pasakų“,– šypsodamasis sako Darjušas.

„Dar būtų gerai, kad nereiktų pasakot, apie tai, kaip pirmą kartą pasibučiavau ar to, kas labai asmeniška, klausimai apie krepšinį mums labiausiai patinka“,– priduria Kšištofas.

Žaidime, rodomame trečiadienio vakarą 20.30 val. per LNK,  klausimai bus ne tik apie krepšinį. „Broliai moka pasijuokti iš savęs ir vienas iš kito, o į žmones, kurie turi puikų humoro jausmą, visada smagu žiūrėti. Tik nežinau, kaip seksis brolius atskirti“, – juokiasi laidos vedėja Lavija Šurnaitė- Kairienė. 

Lavija Šurnaitė- Kairienė ir Marius Čižauskas/ LNK arch. nuotr.

„Krepšinį žaidžiau nuo vaikystės, todėl bus įdomu susitikti su broliais gyvai. Idealu būtų ir pasivaržyti, kuris taiklesnis, tikiuosi, kad „Nugalėk Lavrinovičius“ žaidimo proga režisierius suveiks kokį krepšiuką“, –  sako žaidime Gudručiu vadinamas vedėjas Marius Čižauskas. 

Praėjusią savaitę žiūrovams, kurie į  žaidimo klausimus atsakė teisingai arba tiksliau nei studijoje žaidęs atlikėjas Merūnas, pavyko iš jo atimti 90 eurų. K. ir D. Lavrinovičiai kol kas skaičiuoti pinigų nelinkę. „Mūsų priešininkai šiame žaidime bus mūsų buvę ar esami sirgaliai, tai išvis nieko nebijome“, – kaip visada puikiai nusiteikę broliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių