L. Tyler pasidalijo miela nuotrauka, kurioje maitina naujagimę dukrą

  • Teksto dydis:

Praėjus dviem savaitėms po gimdymo aktorė Liv Tyler (Liv Tailer) pasidalijo džiaugsmu jausti didžiulę meilę savo išlauktai mažajai mergytei, rašo pramogų pasaulio naujienų svetainė etonline.com.

39-erių „Žiedų valdovo“ žvaigždė sekmadienį „Instagram“ pasidalijo nespalvota nuotrauka, kurioje ji guli lovoje ir krūtimi maitina savo dukrytę Lulą Rose (Lulą Rouz).

„Sekmadienio rytas susiglaudus su savo mažąja mergyte. Tokia dėkinga už šią brangią dovaną“, – prie mielos nuotraukos prirašė aktorė, kuri, reikia pažymėti, atrodo geriau nei bet kada.

Ji tuojau pat sulaukė srauto pagyrų ir padėkų, kad pasidalijo ta akimirka nepaisydama gėdos, kurią kai kas sieja su maitinimu krūtimi viešumoje.

„Absoliučiai nuostabu!“ – parašė vienas sekėjas. „Geriausi linkėjimai jums ir jūsų mažajai beždžionėlei“, – rašė kitas.

„Tai nuostabus dalykas, kokį tik mamos gali padaryti dėl savo kūdikių“, – parašė trečias vartotojas, o ketvirtas pridėjo: „Tai tokia visais atžvilgiais graži nuotrauka. Mama, maitinanti savo kūdikį ir atsipalaidavusi.“

Aiškiai pasijutusi tvirčiau dėl to, kad Liv nepabijojo neigiamų komentarų, viena gerbėja parašė: „Ačiū už maitinimo krūtimi normalizavimą.“

Mažylė Lula Rose Gardner yra antras Liv ir jos sužadėtinio Davido Gardnerio (Deivido Gardnerio) vaikas – pora dar turi metų ir penkių mėnesių sūnų Sailorą Gene'ą (Seilorą Džiną).

L. Tyler taip pat turi 11 metų sūnų Milo (Milą), o D. Gardneris – sūnų Gray (Grėjų) iš ankstesnių santykių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių