Laidoje „Auksinis protas“: dėstytojas ir studentas – puikus protų tandemas

  • Teksto dydis:

Šį trečiadienį populiariausiame televizijos intelektiniame žaidime „Auksinis protas” susitinka Lietuvos universitetų dėstytojai ir studentai, tarp jų – tėvas ir sūnus.

Šioje laidoje matysime vieną drąsią merginą – dvidešimtmetę KTU Matematikos ir gamtos mokslų fakulteto studentę Liną Dapkutę, kuri nepabūgo rungtis su penkiais vyrais – įvairių Lietuvos aukštųjų mokslo įstaigų dėstytojais.

Vienas šio vakaro žaidimo dalyvių – 57 metų ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto dėstytojas Juozas Granskas iš Kauno, kuris sakosi mėgstąs padėti studentams. J. Granskas kolekcionuoja ir kuria mechaninius galvosūkius, o protų mūšis dėstytojui – vienas iš pomėgių.

Beje, tai, kad ISM dėstytojas padeda studentams – tiesa. Tačiau ir studentas gali padėti dėstytojui! Tuo, kad dėstytojas ir studentas yra puikus protų tandemas, įsitikinsite pamatę šio vakaro LRT intelektinį žaidimą „Auksinį protas”.

Žaidime taip pat dalyvaus 32 metų VU politikos mokslų dėstytojas Liutauras Gudžinskas, VGTU Studentų atstovybės narys – 21 metų telekomunikacijų inžinierius Juozas Sadauskas iš Vilniaus ir dar du akademinės visuomenės atstovai – tėvas ir sūnus. Tai – 34 metų ASU Ekonomikos ir vadybos fakulteto prodekanas Bernardas Vaznonis ir jo tėvas – 61 metų ASU Ekonomikos teorijos dėstytojas iš Kauno rajono.

Bernardo gyvenimo moto „Sekasi stipriausiems” buvo pranašingas, tik klausimas: kas stipresnis – tėvas ar sūnus? Patirtis ar jaunystė? Kas laimės „Auksinį protą” – dėstytojas ar studentas?

„Auksinis protas” – trečiadieniais 21.15 val. per LRT televiziją. Vedėjai Andrius Tapinas ir Arūnas Valinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

neziuriu,nes zaidimas visiskai neidomus.

neziuriu,nes zaidimas visiskai neidomus. portretas
geriau LRT parodytu koki koncerta,vietoje tokiu nesamoningu zaidimu.nusibodo tie zaidimai ,ne i tewma.

neziuriu,nes zaidimas visiskai neidomus.

neziuriu,nes zaidimas visiskai neidomus. portretas
geriau LRTparodytu koki koncerta,vietoje tokiu nesamoningu zaidimu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių