Laidos „Aš – stilistas!“ užkulisiai: kas nedirba – tas… valgo

  • Teksto dydis:

Ne vienas Naujųjų išvakarėse sau prižada, kad nuo sausio imsis rūpintis savo išvaizda, laikysis dietos ir pradės sportuoti. Tačiau statistika rodo, kad sporto daugelis griebiasi tik artėjant vasaros atostogoms, kai tampa aktualu, kaip atrodysi paplūdimy. Naujas TV3 šou „Aš – stilistas!“ sekmadienį 17.55 val. taip pat gvildens kūno kulto temą.

Laidos filmavime pasirodęs Europos kultūrizmo čempionas, lietuviškuoju Tarzanu pramintas Andrius Pauliukevičius pademonstravo ne tik plieninius raumenis, kurie vos tilpo po marškiniais, bet ir puikią iškalbą, priverčiančią ištempti ausis.

„Andrius laidoje bus tikras atradimas“, – išskirtinio svečio dalyvavimą šou komentavo komisijos narys Kęstas Rimdžius.

Išsiruošęs į stilingo šou filmavimą sportininkas pasirūpino nepriekaištingu savo įvaizdžiu, taip pat... maistu. „Per dieną valgau gal dešimt kartų“, – paaiškino kultūrizmo atstovas, kruopščiai skaičiuojantis kiekvieną kaloriją ir jos naudą kūno formoms.

Filmavimas nesulaužė jam įprasto mitybos grafiko. Kada tik ištaikydamas pauzę, Andrius išsitraukdavo namie pasiruoštų apetitą keliančių salotų ar vištienos ir užkandžiaudavo.

„Vieną dieną per savaitę galiu valgyti ką tik noriu, tada galiu pietauti mieste. Tačiau kitomis dienomis valgau namie ruoštą maistą“, – pasakojo A. Pauliukevičius.

Stilistų apsupty atsidūręs raumenų kalnas atskleidė, kad parduotuvėse jam sunku išsirinkti drabužius. „Dažniausiai perku ne tuos džinsus, kurių noriu, o tuos, į kuriuos įtelpu“, – pripažino Andrius.

Tačiau kartu su juo besitreniruojančioms moterims, pasak galiūno, nekyla aprangos problemų. „Tai jos puošia drabužius, o ne drabužiai – jas“, – įsitikinęs sportininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių