Laikinų tatuiruočių kūrėja: tai – puikus sprendimas bijantiems įsipareigoti

  • Teksto dydis:

Madingas aksesuaras, kurio norisi būtent šiandien, ir kuris neįsipainios jokiuose drabužiuose – taip kaunietės Dovilė ir Asta pristato savo kuriamas laikinas tatuiruotes.

Sako, net ir rūstūs tatuiruoti motociklininkai mėgsta puoštis piešiniais, kurių nereikės nešioti visą gyvenimą.

Merginos piešiniais ant kūno domėjosi seniai, bet norą jais puoštis stabdė baimė, kad po kurio laiko tatuiruotė nusibos ar nebepatiks. O tada kilo mintis, kad taip mąstančių tikriausiai yra daug.

„Turiu vieną tatuiruotę. Norėjau daugiau tatuiruočių, galvojau, kaip čia pasidaryti dar vieną. Galiausiai atsirado ta mintis apie laikinas tatuiruotes, nes nesinorėjo įsipareigoti kažkokiai frazei ar piešiniui“, – pasakoja laikinų tatuiruočių kūrėja Dovilė Urbonavičiūtė.

Laikinas tatuiruotes merginos kuria jau dvejus metus, o aktyviausiai prekiauja įvairiose mugėse, festivaliuose ir kituose masiniuose renginiuose. Jų piešiniais ant kūno pasipuošė ne vienas tūkstantis entuziastų, norinčių pasipuikuoti tatuiruote, bet nepasiryžusių dėl jos kentėti, kol po oda bus švirkščiamas rašalas.

„Jas reikia sušlapinti vandeniu. Nusiima apsauginė plėvelė, užsideda ant odos ir tiesiog reikia sušlapinti su vandeniu ir paveiksliukas persikelia ant odos. Labai paprasta“, – apie laikinų tatuiruočių principą pasakoja jų kūrėja Asta Vilminskaitė.

Plačiau – Giedrės Baltrušytės reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių