Lemiama „Lietuvos supermiesto“ kova – sekmadienį

  • Teksto dydis:

Balandžio 26-oji – lemtinga diena Klaipėdai. Vienintelis Lietuvos uostamiestis, gražiausias ir romantiškiausias Lietuvos miestas, tądien arba bus vainikuotas supermiestu, arba… Pastarasis scenarijus net neturėtų būti svarstomas jau vien dėl to, jog sujauktų paprasto lietuvio supratimą apie tai, kas yra miestas, o juo labiau – supermiestas.
 

Balandžio 26-oji – lemtinga diena Klaipėdai. Vienintelis Lietuvos uostamiestis, gražiausias ir romantiškiausias Lietuvos miestas, tądien arba bus vainikuotas supermiestu, arba… Pastarasis scenarijus net neturėtų būti svarstomas jau vien dėl to, jog sujauktų paprasto lietuvio supratimą apie tai, kas yra miestas, o juo labiau – supermiestas. Ir vis dėlto TV projektas “Lietuvos supermiestas”, į lemtingąją dvikovą išvedęs nykštukę Plungę ir milžinę Klaipėdą, leis pasitikrinti, kur gyvena tikrieji  savo miestų patriotai.

Sekmadienį  19.30 val. Klaipėdos ir Plungės kūrybinės komandos susirems tiesioginiame LNK eteryje. Superfinalo dvikovai uostamiestis paruošė sunkiąją artileriją, nutaikytą ir į komisijos, ir į TV žiūrovų širdis. Komandos ideologai žada, jog emocijų bus ne mažiau nei finale, kuomet susitelkusi lyg kumštis uostamiesčio bendruomenė traukė “Aš mažas, bet aš dalis tavęs…” Šie burtažodžiai suvienijo Klaipėdą ir išvedė į superfinalą. Dabar tereikia pakartoti klaipėdietišką vienybę ir jos sukeltą telefoninių skambučių bangą…

Tad sekmadienio vakarą, prasidėjus “Lietuvos supermiesto” transliacijai,  kiekvienas save gerbiantis klaipėdietis, turintis telefoną, privalo 10 kartų surinkti numerį  8 700 44701 ir dar paraginti, jog tą patį atliktų artimieji, draugai ar kaimynai. Tik tiek nedaug pastangų tereikia, kad uostamiestis ir toliau galėtų didžiuotis supermiesto vardu. Na, juk neatiduosim jo Plungei, mieli klaipėdiečiai? Tad žiūrėkim, palaikykim, balsuokim už supermiestą Klaipėdą!

Kam norisi dvikovos jauduliu bei azartu dalintis su bendraminčiais, prašome sekmadienį atvykti į “Friedricho smuklę”, kur transliacijos metu bus įsikūręs Klaipėdos sirgalių štabas. Superfinalo vakarą čia liesis superemocijos, o supersirgaliai bus vaišinami “Švyturio šalies” produktais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tomas

Tomas portretas
Brangieji ,balsuokite sekmadienį už mūsų Super Miestą Memelį - Klaipėdą !!!

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Klaipėda, klaipėda, klaipėda!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių