Lietuvio gyvenimas Brazilijoje: viliojo vaidinti orgijose

  • Teksto dydis:

Kaip atrodo vyro ir moters santykiai Brazilijoje? Čia gyvenantis Donatas ir jo sužadėtinė Taish pasakoja, ką reiškia priimti tradicinės braziliškos šeimos papročius ir griežtas tradicijas bei susipažinti su tikru brazilės pavydu, kai tavo daiktai iš namų gali būti išmesti dėl paprasčiausios žinutės feisbuke.

„Dauguma brazilių – labai savininkiškos. Niekas tavęs negali liesti, į tave žiūrėti. Jei galėtų, į spintą uždarytų ir tu iš namų niekur neišeitum”, – sako Donatas.

Pasirodo, Brazilijoje itin opi vyrų problema. Čia – labai daug homoseksualų, o tie, kurie labai prisižiūri,  išpaikinti dėmesio, mieliau renkasi pavienius santykius nei rimtas draugystes. Sukūrę šeimas, taip pat nebūna ištikimi. Todėl vietinės moterys brazilais nepasitiki. O pamačiusios užsienietį, jam kariasi ant kaklo. Atvykęs į Braziliją Donatas buvo apipiltas ne tik moterų dėmesiu, bet ir kitokiais pasiūlymais. Vyras ėmė vaidinti filmuose, reklamose ir susidūrė šios šalies šou pasaulio užkulisiais. 

Dauguma brazilių – labai savininkiškos. Niekas tavęs negali liesti, į tave žiūrėti. Jei galėtų, į spintą uždarytų ir tu iš namų niekur neišeitum.

„Vietinės žvaigždės čia gyvena labai stiprų gyvenimą. Jie stipriai dirba, stipriai švenčia, stipriai nemiega. Jie pasiima kokį nors gerą darbą – aria mėnesį, naktimis nemiega, tada šiek tiek pailsi ir vėl – naujas projektas. Neatrodo laimingi, visada pavargę. Jų gyvenimas visada įtemptas ir jiems visada reikia ko nors energetinio. Visą laiką kažką vartoja, kad būtų aktyvūs. Todėl arba nuolatos geria kavą, arba ką nors uosto”, – sako vyras. 

Donato sužadėtinė brazilė Taish šį šeštadienį 17.30 val. „Bus visko“ laidoje papasakos ir apie tradicinę brazilų šeimą. Pasirodo, jų kultūroje – itin griežtos taisyklės. Pavyzdžiui, net ir susižadėjusi pora bendrą gyvenimą pradeda tik po vestuvių: „Mūsų supratimu, jei pora iki santuokos jau kuria bendrą gyvenimą, vyras moters gali niekada ir nevesti. Santuoka čia labai svarbus dalykas, todėl pavieniai artimesni santykiai itin netoleruojami. Pavyzdžiui, jei kas nors pamato tave socialiniuose tinkluose su vaikinu kartu atostogaujant, o jūs dar nesusižadėję, gali užtraukti didžiausią gėdą savo mamai. Nes aplinkiniai galvos, kaip ji savo dukters neišauklėjo ir ši dalina save visiems, kam tik papuola”. 

Pasirodo, intymūs santykiai tarp vyro ir moters galimi taip pat tik po vestuvių. Donatas papasakos, kaip su savo itin tradicinių pažiūrų ir be galo pavydžia mergina buvo atsidūręs labai nemalonioje situacijoje. Mat gavęs pasiūlymą vaidmeniui jis išgirdo, kad jį galėtų atlikti su savo sužadėtine ir drauge pasirodyti romantiškoje scenoje. Atėjus į filmavimo repeticiją, paaiškėjo visiškai kitokia tiesa: „Kai atėjome, pasakė, kad ten bus filmuojamas filmas apie garsiausią Brazilijos prostitutę ir mums reiks vaidinti orgiją. Visi su visais. Tai išgirdusi Taish baisingai supyko”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių