Lietuvis sukūrė filmuką užsieniečiams: įspūdingame klipe – visa tiesa apie Lietuvą

  • Teksto dydis:

Neįmanoma likti abejingais Lietuvai ir čia laukiančioms patirtims, taip mano ir egzotiškiausius pasaulio kampelius išnarstęs keliautojas Jokūbas Laukaitis. Vaikinas sukūrė vaizdo klipą, kuriame atsako į dažnai užsienyje girdimą klausimą: „Kas ta Lietuva?“.

Žaibišku greičiu socialinėse erdvėse plintančiame įraše – įspūdingiausi Lietuvos kampeliai ir dalis šalies istorijos, apie kurią taip dažnai užmirštame.

#SALTIBARSCIAI – su tokia grotažyme vaikinas 10 minučių trukmės filmuke pasakoja užsieniečiams, ką reikėtų žinoti apie mūsų gimtinę. 

Jokūbas teigia, kad keliaujant po pasaulį nuolat išgirsdavo klausimų iš nepažįstamų žmonių: kur yra Lietuva, kuo ji išskirtinė, kuo galite didžiuotis?

Būtent šie klausimai ir paskatino keliautoją sukurti greitą ir efektyvų atsakymą – klipą apie Lietuvą, kuriuo siekiama ne tik paskleisti žinią, kur gyvename, bet ir sužadinti turistų smalsumą.

Įraše galime išvysti, kokia išskirtinė ir kokia graži yra Lietuva, kiek turime ypatingų kampelių, tradicinės virtuvės patiekalų bei pomėgių, kurie suvienija visus gyventojus.

„Kitą kartą, kai sutiksiu nepažįstamą keliautoją kur nors Himalajuose, jis žinos, kas yra Lietuva“, – pristatyme juokavo J. Laukaitis.

Per kelias dienas „Youtube“ platformoje šį vaizdo įrašą peržiūrėjo beveik 250 tūkst. žmonių, o jo žinute „Facebook“ pasidalijo begalė vartotojų. Žmonės negailėjo pagyrų kūrėjui, vadindami tai vienu geriausiu reprezentacinių filmų per pastarąjį laikotarpį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kostia

Kostia portretas
Dar tokiu iskripeliu nesu mates. Laukaiti tu esi naslatis. Nekaimynink proto visuomenei. Gyvenk savo gyvenima ir neskleis erezijos.Patikek,klausyti labai nemalonu.

filimuks

filimuks portretas
kap filimuks, tik kan jis prisikves,va kur gal but bed.

Anonimas

Anonimas portretas
Filmukas tai apie nieka.Kaip kryziuociai puole nualino sali.Nors visur kariavo visose salyse.Norvegijoj kaubojai tarp kalnu saudesi.Ir tie nelaimingi saltibarsciai kuriu ne visi valgo.Ir tas maistas yra ne lietuviskas o paimtas is kitu saliu.Kad ir tie isgarbinti cepelinai.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių