Lietuvių svečiuose laukia Liepojos festivalis „LMT Summer Sound“

  • Teksto dydis:

Jau šį savaitgalį, liepos 29–30 d., gražiajame Liepojos paplūdimyje vyks vienas karščiausių vasaros muzikos renginių Baltijos šalyse – festivalis „LMT Summer Sound“.

Labiausiai laukiami šių metų svečiai yra vokiečių elektroninės folkmuzikos ir regio muzikos duetas „Milky Chance“, perspektyvus belgų didžėjus Lostas Frequencesas, žavingasis Jungtinės Karalystės atlikėjas Kingas Charlesas ir ukrainiečių legendinė roko grupė „Okean Elzy“. Festivalyje „LMT Summer Sound“ taip pat bus galimybė išgirsti visą būrį puikių Latvijos atlikėjų, mėgautis įvairia pramogų programa ir šokti iki ryto vakarėliuose su geriausiais Latvijos bei užsienio didžėjais. Festivalyje pasirodys ir latvių mėgstama grupė iš Lietuvos – „Garbanotas bosistas“.

Visiems „iPhone“ ir „Android“ išmaniųjų telefonų naudotojams prieinama nemokama festivalio „LMT Summer Sound“ programėlė, kuria naudojantis galima susipažinti su visa festivalio programa, menininkais, teritorijos žemėlapiu, taisyklėmis ir atsakymais į dažniausiai užduodamus klausimus. Festivalio programėlė pravers kaip parankus vadovas tiek ruošiantis festivaliui, tiek festivalio dienomis, o likusieji namie galės stebėti festivalio koncertus per mobiliąją televiziją „LMT Straume“.

Festivalyje „LMT Summer Sound“ yra dalyvavę nemažai populiarių užsienio ir vietos žvaigždžių: Calvinas Harrisas, „Nico & Vinz“, „Pet Shop Boys“, „Mumiy Troll“, Mika, Aloe Blaccas, „Apocalyptica“, „Prāta Vētra“ („Brainstorm“) ir daugelis kitų. Per šešerius metus festivalis tapo vienu didžiausių muzikinių renginių Baltijos šalyse ir kasmet Liepojos paplūdimyje dviem dienoms suburia per 20 000 muzikos mėgėjų.

Bilietus į festivalį „LMT Summer Sound“ galima įsigyti visose „Biļešu Serviss“ kasose



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių