Lietuvoje šou surengs M. Jacksono antrininkas

  • Teksto dydis:

Lapkričio 24 d. Vilniuje, Lotynų Amerikos kokteilių bare-klube Pabo „Latino” ir lapkričio 25 d. Klaipėdos bare „Cartel 21” pirmą kartą Lietuvoje bus pristatomas Kroatijoje reziduojančio Miguelio Concha šou „A great tribute to Michael Jackson“.

Pasaulyje pripažintas legendinio pop karaliaus antrininkas ketina publiką pakerėti ne tik šokiais, dainavimu ir įspūdingais kostiumais, bet ir savo charizma, rašoma organizatorių pranešime.

Fizinio lavinimo mokytojas pagal profesiją, aistringas šokėjas ir dainininkas pagal prigimtį, Miguelio pop karalių parodijuoti pradėjo būdamas vos penkerių.

“Jau tada supratau, kad žmogus, kuris tapo mano idealu, yra unikalus. Niekada nemėginau tapti identiška jo kopija, bet stengiausi kuo tobuliau išmokti visko, kuo milijonų žmonių garbinamas pop karalius žavėjo publiką”, – sakė į Lietuvą atvykstantis M. Concha.

Niekada nemėginau tapti identiška jo kopija, bet stengiausi kuo tobuliau išmokti visko, kuo milijonų žmonių garbinamas pop karalius žavėjo publiką.

Tam, kad pasiektų savo tikslo, jis skyrė kiekvieną laisvą akimirką. M. Concha su šypsena prisimena, jog vieno iš M. Jacksono turimų kostiumų kopijų jam tėvai padovanojo aštunto gimtadienio proga.

Dabar atlikėjo drabužinėje – dešimtys įspūdingų drabužių komplektų, kuriuos jam sukūrė Čilės, Ispanijos, Kroatijos ir Kolumbijos dizaineriai. Sudėtingiausi ir brangiausi kostiumai M. Conchai yra pasiūti būtent pastarosios šalies meistrų.

“Pats vertingiausias mano kostiumas yra šarvai, kuriuos mėgo ir pats pop karalius. Namuose turiu visą M. Jacksono kūrybos laikotarpius atspindinčią aprangą”, – pasakojo pašnekovas.

Jis, net ir siekdamas būti kuo panašesnis į savo dievaitį, nesinaudojo plastikos chirurgų paslaugomis. Tam, kad atlikėją nuo M. Jacksono būtų sudėtinga atskirti, pasak pašnekovo, užtenka ir kitų elementų – balso, ištobulintų šokių judesių, kostiumų, grimo.

“Visažistai šiais laikais kuria tikrus stebuklus!“, – neabejojo M. Concha, užsimindamas, kad net būdamas be makiažo jis sulaukia pastebėjimų esąs panašus į šou pasaulio legendą.

Miguelio panašumas į M. Jacksoną, jo ištobulinti šokiai, dainavimas, specialūs kostiumai įtakojo "Sony Music" sprendimą pripažinti jį kaip oficialų „A great tribute to Michael Jackson“ atlikėją. Daugybės konkursų nugalėtoją, TV pasirodymų ir įvairių šou visame pasaulyje dalyvį  "Rolling Stone" žurnalas paskelbė kaip geriausią "MJ antrininką" Pietų Amerikoje. 2014 m. serbų kino filme "Paminklas Michael Jacksonui" M. Concha atliko pagrindinį vaidmenį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių