„Lietuvos balse“ atskleista slėpta draugystė: J. Jaručio komandoje – meilės istorija

  • Teksto dydis:

Šiandienos antrojoje „Lietuvos balso“ finalinėje kovoje netrūksta ne tik įspūdingų dalyvių paruoštų pasirodymų, bet ir projekto intrigų. Tiesioginės transliacijos metu komanda atskleidė netikėtą žinią – Justino Jaručio komandoje esanti dalyvė Gabriela Ždanovičiūtė ir praėjusį sekmadienį iš projekto iškritęs Ovidijus Budginas puoselėja slaptą draugystę.

Ilgą laiką slėpta nuo kamerų ir kūrybinės projekto komandos, šią savaitę dalyvių draugystė išaiškėjo, o tiesioginiame eteryje parodytame siužete ši paslaptis atskleista ir visai Lietuvai.

Pati Gabriela sako, jog artimas jų ryšys – tik paprasta draugystė, dalyviai puikiai sutaria, jaučia vienas kito palaikymą ir natūralu, kad praleidžiant daugiau laiko kartu, tas ryšys tik stiprėja. Vis tik provokuojantis siužetas apie artimus jos santykius su iškritusiu Ovidijumi, Gabrielai nesutrukdė scenoje paruošti vieną stipriausių savo pasirodymų.

Tiesa, pačią Gabrielą šiandieną buvo sunku atpažinti – mergina scenoje pasirodė trumpu juodos spalvos plaukų peruku ir įspūdinga Juozo Statkevičiaus kurta suknele. Visiškai kitokia Gabriela šiandien pirmą kartą dainavo lietuviškai, o savo pasirodymu užbūrė ne tik areną, bet ir mokytojus. O ypatingai J. Jarutį – jis iš dviejų merginų Madalenos ir Gabrielos, būtent ją ir išsaugojo. Galutiniai žiūrovų balsai tarp trijų dalyvių skyrėsi vos keliais procentais.

Scenoje jau pasirodė Donato Montvydo, Ingos Jankauskaitės ir J. Jaručio dalyviai. Jau paaiškėjo, kad žiūrovų ir mokytojų sprendimu į kitą sekmadienį įvyksiančią tiesioginę kovą Vilniaus Pramogų arenoje keliauja Grėtė Eitmantytė ir Eglė Jurgaitytė iš D. Montvydo komandos, Gerda Šukytė ir Nerijus Stankus iš I. Jankauskaitės komandos ir Milda Stasaitytė bei Gabriela Ždanovičiūtė iš J. komandos.

Projektą paliko Kristijonas Vaičiukauskas, Laura Ziegoraitytė ir Madalena Trevisi. Vos iškritus Kristijonui, internete, kaip ir praėjusį sekmadienį ir vėl pasipylė komentarai dėl būsimų peticijų pildymo už dalyvio grąžinimą į projektą. Mokytojos sprendimą audringai pasitiko visa Kėdainių arena, kurie labiausiai palaikė Laurą.

Dramatiška išlikimo kova – vis dar LNK televizijos eteryje. Savo verdikto čia laukia Leono Somovo dalyviai, vienas iš jų šiandieną turės palikti projektą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kažin

kažin portretas
ta "užkariautoja" kai buvo pratempta į finalą, išmetant mokantį dainuoti ir publiką "imti" ne vulgarumu ir gašliu elgesiu latvį, nustojau žiūrėti. Deja, nusivyliau Somovu, pasirodo, profesionalumą jis pamiršo, kai pasirodė "anglijose pratestuota" kaunietė, pasivadinusi "prodiusere ir diva"...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių