„Lietuvos talentų“ atrankų paskutinėje laidoje – stebinanti šokių įvairovė

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį, TV3 eteryje – dešimtoji atrankų laida. Joje pasirodys nemažas dainuojančiųjų ir dar didesnis šokančiųjų būrys: tai bus paskutiniai pretendentai į pusfinalius bei kovą dėl „Lietuvos talento“ vardo.

Šįkart teisėjus priblokš jauno amžiaus dainininkų grupė iš Kauno. Vaikai dainuos apie musę, ne tik lietuviškai, bet ir itališkai. Teisėjai negalės atsistebėti, kaip laisvai scenoje jaučiasi muzikalieji vaikai ir kaip profesionaliai jie parengti. „Mes visi dainuodavom tą iki kaulo įgrisusią dainą „Žibuoklėm pražydo“, tuo metu stovėdami kaip įkalti“, – savo vaikystės dienų chorus su šiuo – laisvai besijaučiančių vaikų choru – lygins teisėjas Marijus Mikutavičius.

Viena mergina talentų atrankoje drąsiai pareikš esanti žymiosios bliuzo dainininkės Arinos mokinė. Tokiu pareiškimu suintrigavusi mergina ims dainuoti, o ar jos dainavimas prilygs, o gal – net aplenks žymiosios bliuzmenės talentą?

Ant scenos lips ir jau „Lietuvos talentuose“ dalyvavęs, neįtikėtinai dviratį valdantis latvis. Šįkart laukia jo šokis poroje, kai vaikinas per visą pasirodymą nenulips nuo dviračio. Tai bus puikiai pastatyta modernaus šokio programa. Po pasirodymo Marijus juokaus: „Grįžęs namo būtinai nulipsiu į garažą ir savo automobilį pakviesiu šokiui.“

Viena paslaptinga mergina iki paskutinės akimirkos atsisakys atskleisti savo šokio temą, o baigusi šokti paprašys teisėjų pakomentuoti, ką jie suprato. Rūta Ščiogolevaitė nutars, kad matė „į skalbimo mašiną papuolusį žiurkėną“.

Į sceną lips ir penkiolikmetis šokėjas, pareikšiantis: „Aš – ne naglas, aš tiesiog iškalbingas!“, o kalbėdamas su „Lietuvos talentų“ vedėjais ir teisėjais nevengs savęs pagirti pabrėždamas, kad yra charizmatiškas, puikus šokėjas. Nepaisant komplimentų sau, vos pradėjus skambėti muzikai, vaikinas įrodys esąs išties vertas pagyrų ir mokąs ne tik kalbėti, o ir šokti.

Viena mergaitė scenoje įkūnys vikšro svajonę tapti drugeliu. „Tokio lankstumo ir vaidybos gebėjimų gali pavydėti net patys didžiausi scenos meistrai. Istorija taip puikiai perteikta šokiu, mimika, kostiumu ir scenos rekvizitais, kad prikibti nebus prie ko“, – būsimą mergaitės pasirodymą apibūdino laidos režisierius Mindaugas Meškauskas. – Talento nepaslėpsi.“

Jau šį sekmadienį, lapkričio 23 d., 19.30 val. bus rodoma paskutinė „Lietuvos talentų“ atrankų laida. Per visas atrankas daugiau nei šimtas dalyvių gavo du arba tris teisėjų „Taip“, tačiau į kitą etapą – pusfinalius – pateks tik pusė iš jų. Lapkričio 30 d. bus rodoma speciali „Lietuvos talentų“ laida, kurioje teisėjai nuspręs, kurie 50 talentingiausių pateks į pusfinalius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių