„Lietuvos talentuose“ išgarsėję mažieji šokėjai – pasaulio čempionai

  • Teksto dydis:

Ne viename televizijos projekte sutinkamiems mažiesiems „DEMO KIDS“ šokėjams vėl nusišypsojo neįtikėtina sėkmė. Choreografės Deimantės Ūsienės vadovaujamas kolektyvas nuskynė laurus „15th IDF World Championship in Modern Dance Sport“ šokių konkurse. Pergalės džiaugsmo apimta choreografė tikino, kad laimėjimas atperka visas nemigos naktis.

Vengrijoje vykusiame šokių konkurse dėl geriausiųjų vardo susirungė net iš 27 pasaulio šalių susirinkę stipriausi šokėjai. Tarp jų – ir televizijos projekte „Lietuvos talentai“ šiais metais puikiai pasirodęs „DEMO KIDS“ kolektyvas.

Mažieji šokėjai apgynė ir praėjusiais metais laimėtą pasaulio čempionų statusą net trijose kategorijose – „Free Dance Show“, „Hip-Hop Duo Mini“ ir „Fit Kid Show“. Savo įspūdingais laimėjimais Lietuvių šokėjai aplenkė net renginio šeimininkus vengrus.

„Sunku žodžiais apibūdinti tą džiaugsmo būseną, kai išgirsti Lietuvos vardą skelbiant nugalėtojus. Šią akimirką liejasi riksmas ir džiaugsmo ašaros“, - su šypsena kalbėjo šokių kolektyvo choreografė D. Ūsienė.

Tačiau toks rezultatas, pasak moters – ilgo ir sunkaus darbo vaisius. „Visą sezoną prakaituoti, negailėti jėgų, laiko, nemigo naktų – pasiteisina! Džiaugiuosi savo kolektyvo šokėjais, kurie su dideliu entuziazmu atsiduoda šokio menui“, - sakė choregrafė.

D. Ūsienės teigimu, mažieji šokėjai ir toliau neketina sėdėti sudėję rankų – ruošis naujoms pergalėms. „Norisi ir toliau garsinti Lietuvos vardą, ir kad varžybose skambėtų mūsų šalies himnas“, - su džiaugsmu kalbėjo „DEMO KIDS“ į pergalę atvedusi D. Ūsienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių