„Lietuvos talentuose“ sužibėjusio Kalebo patarimai norintiems gerai atrodyti

  • Teksto dydis:

Vos pakvipus pavasariui visi pradeda rūpintis savo išvaizda, juk artėja sezonas, kai nusimesime bent kelis drabužių sluoksnius. TV3 projekte „Lietuvos talentai“ dalyvavęs amerikietis krepšininkas Kalebas Satonas (Caleb Sutton) žiūrovus ir komisiją sužavėjo ne tik savo balsu, bet ir išvaizda.

Kalebas visiems, norintiems gerai atrodyti, pataria neakcentuoti sezonų kaitos: „Sportuoti ir  judėti reikia ne tik ruošiantis pavasariui ar vasarai, bet nuolat. Geriausia, kad tai taptų gyvenimo rutina, tačiau svarbiausia tuo mėgautis. Svarbiausia, kad būtų smagu“, – sako Kalebas, nuolat sportuojantis sporto klubuose, o prasidėjus pavasariui apsilankęs ir Ironvyto sporto klube „Ironhood“.

Kalebas juokiasi, kad mitybos klausimais daug patarti negali, nes pats yra labai aktyvus, profesionaliai sportuoja jau apie 5 metus, todėl valgo daug ir dažnai. „Žinoma, man reikia atgauti prarastą energiją, todėl valgau daug angliavandenių, geriu labai daug vandens. Tačiau labai mėgstu makaronus su sūriu, picas – valgau viską“, – neslepia Kalebas.

Krepšinį žaidžiantis vaikinas Lietuvoje sako labiausiai pasiilgstantis beisbolo, kurio varžybos jo šeimai ir draugams, likusiems Amerikoje, visuomet yra didelė šventė, o Lietuvoje ši sporto šaka daug gerbėjų neturi.

Dėmesiu nesiskundžiantis Kalebas neseniai pristatė savo naują dainą, kuri tapo ir TV3 televizijos pavasarinio anonso garso takeliu. Kalebas kartu su TV3 pristato net tris pavasario naujienas: „Lietuvos talentai“ pradeda tiesioginius pasirodymus, kuriuose dalyvių likimą lems žiūrovų balsai, taip pat startuoja net dvi naujienos – humoro serialas „Šviesoforas“ ir parodijų šou „Pakartok!“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių