Linksmybių pasekmės: A. Jagelavičiūtė traukiasi iš M.A.M.A apdovanojimų

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiuose Lietuvos muzikos apdovanojimuose M.A.M.A 2016 stilistė Agnė Jagelavičiūtė turėjo spindėti ant raudonojo kilimo. Visgi ji ten nepasirodys.

„Aš nuoširdžiai manau, kai prisidirbi, visada yra pasekmės. Traukiuosi iš M.A.M.A 2016 Raudonojo kilimo transliacijos vedėjų“, – savo feisbuko paskyroje pakomentavo A. Jagelavičiūtė, kuriai teko raudonuoti ir atsiprašinėti po to, kai sekmadienį pasirodė neblaivi kitų apdovanojimų – „Žmonės 2017“ – scenoje.

Stilistė su bičiuliu, rinkodaros specialistu Saugirdu Vaitulioniu, turėjo būti viena iš iškilmingo renginio vedėjų porų. Tačiau rengėjai antradienį oficialiai pranešė, kad tiesioginėje transliacijoje A. Jagelavičiūtė nedalyvaus bendru sutarimu.

„Po praėjusį savaitgalį kilusio incidento per kito renginio tiesioginę transliaciją negalime rizikuoti prestižiškiausio metų muzikos renginio įžanga ir žiūrovų nuomone. Tikimės iš vedėjų atsakomybės. Klaidų pasitaiko visiems, todėl tikrai nieko nesmerkiame, tačiau šiuo metu norime atsiriboti nuo įvykusio incidento“, – teigė M.A.M.A. organizatoriai.

Po praėjusį savaitgalį kilusio incidento per kito renginio tiesioginę transliaciją negalime rizikuoti prestižiškiausio metų muzikos renginio įžanga ir žiūrovų nuomone.

„Tame renginyje, apie kurį kalbama, aš nedirbau, tačiau patekau į tikrai labai nemalonią situaciją, dėl kurios dar kartą apgailestauju. Nenorėčiau, kad M.A.M.A renginys būtų siejamas su mano anksčiau padarytomis klaidomis. Todėl manau, kad man derėtų pasitraukti“, – sakė stilistė A. Jagelavičiūtė. Be jos Raudonojo kilimo zonoje liks šeimininkauti žinomi TV3 televizijos žmonės – Vaida Skaisgirė ir Mindaugas Rainys, taip pat S. Vaitulionis.

Žinia iškart sulaukė gausybės A. Jagelavičiūtės gerbėjų apgailestavimo žinučių, tačiau ne visi tuo tiki. Vienų „netikinčiųjų“ nuomone, stilistė ironizuoja ir savitą humoro jausmą demonstruoja, kiti įsitikinę, kad taip siekiama daugiau reklamos renginiui, treti nė neabejoja, kad A. Jagelavičiūtę išvys apdovanojimuose.

Kaip bus iš tiesų, paaiškės po kelių dienų. Didžioji apdovanojimų ceremonija M.A.M.A. – tiesiogiai 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neri

Neri portretas
Man jos balsas visada atrode kaip 'pragertas', dabar suprantu kodel.

gal

gal portretas
tas girtas pasirodymas, tai yra eilinis Agnės suplanuotas škandalas, juk kito būdo save pateikti, parodyti tokioms pilkoms, be jokių gebėjimų būtybėms gal net ir nėra, todėl šita veikėja ir jau nemažai metų vien tik ir kažką apdergia, iš kažko pasityčioja ir t.t.

Janis

Janis portretas
Super!!! pati geriausia šios savaitės žinia
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių