M. Kalendra seksualumo bombą nutaikė į R. Ščiogolevaitę

  • Teksto dydis:

Jau šį sekmadienį LNK eteryje prasidės antrasis antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ etapas. Pirmąsias atrankas įveikę dalyviai nuo šiol galės naudotis profesionalių vizažistų, stilistų, choreografų ir vokalo mokytojų paslaugomis, kad kuo geriau įsikūnytų į Lietuvos bei pasaulio žvaigždes. Tiesa, gerokai griežtėja ir taisyklės – nuo šiol kiekvienoje laidoje su projektu teks atsisveikinti net pusei dalyvių.

Atrankose vienu iš didžiausių atradimų tapo buvęs LNK žinių reporteris, dabar – asmeninis moterų treneris į namus Martas Kalendra. Solidžiai įsikūnijęs į scenos karalių Elvį Preslį, šįkart M. Kalendra pasirinko kardinaliai skirtingą vaidmenį ir tapo grupės „Right Said Fred“ nariu. Scenoje M. Kalendra pasirodė plikas, pusnuogis, vėliau sušoko asmeninį viliotinį komisijos narei Rūtai Ščiogolevaitei, o galiausiai jo apnuogintą kūną ir raumenis šokėjos scenoje laistė vandeniu.

„Aš savo įvertinimu bandžiau nugesinti tą įsijautusį striptizo šokėją, kuris turbūt pasijautė, kad yra mano bičas“, – po pasirodymo kalbėjo pati R. Ščiogolevaitė.

„Martai, esi žiauriai talentingas žmogus, bet aš į šitą pasirodymą irgi ne iki galo įsikirtau“, – pusiau juokdamasis kalbėjo Stano.

„Šįkart aš noriu susprogdinti seksualumo bombą, – savo idėją komentavo pats M. Kalendra. – Noriu parodyti, kad moku ne tik dainuoti, bet taip pat – ir savo charizmatiškumą, kad moku šokti, judėti“.

Daugeliui toks staigus M. Kalendros pokytis atrodo netikėtas, kadangi iki šiol vaikinas niekada nieko panašaus televizijoje nedemonstravo. „Kol dirbau žinių tarnyboje, toks darbas ir kažkokių ten bombų sprogdinimas scenoje nebuvo suderinami“, – aiškino pats laidos „Mes – vieno kraujo“ dalyvis. „O dabar, kadangi nežinau, kiek dar pavyks išsilaikyti projekte, noriu nedelsti ir kuo greičiau parodyti viską, ką galiu“, – pridūrė jis.

Scenoje M. Kalendra visus pritrenkė ir ypač plastiškais bei seksualiais klubų judesiais. „Čia jau iš Dievulio gavau, o ką iš jo gauni, tuo turi dalintis su visais žmonėmis. Aš jau nuo pat vaikystės buvau labai plastiškas“, – pasakojo M. Kalendra.

Ar toks seksualus jo pasirodymas komisijai nepasirodys per gašlus? Ar M. Kalendrai neteks atsisveikinti su projektu vos po antro pasirodymo? Visi atsakymai ir pritrenkiantys įsikūnijimai – antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių