M. Kuzminskas patvirtino gandus apie skyrybas su žmona: aš norėjau šeimos ir vaikų

  • Teksto dydis:

Metų vestuvės – taip buvo tituluotos krepšininko Mindaugo Kuzminsko ir šokėjos Eglės Andreikaitės vestuvės 2017 m. Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną.

Apie tai, kad pora patiria išbandymus buvo kalbama jau kurį laiką, kadangi dar nesenai M. Kuzminskas kėlėsi atstovauti Milano krepšinio komandai į Italiją, o E. Andreikaitė viena liko gyventi Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Internautai socialiniuose tinkluose atkreipė dėmesį, kad Eglė nebemūvi žiedo, be to, dalijasi nuotraukomis, kuriose ji neretai su draugėmis, kai tuo tarpu anksčiau fotografijose būdavo fiksuojamos poros gyvenimo akimirkos.

Nors kalbos ir gandai apie iširusią santuoką pasklido praėjus vos pusmečiui po vestuvių, tik šią savaitę Mindaugas oficialiai patvirtino, kad jiedu su žmona suka skirtingais keliais.

Krepšininkas apie skyrybas pranešė socialiniame tinkle „Instagram“, kuriame pasidalino nuotrauka, patvirtinančia esamą situaciją.

Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės.

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešti, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės“, – dėstė vyras.

„Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, jog vienas mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa. Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes“, – antradienį rašė M. Kuzminskas.

Krepšininkas pažymi ir tai, kad labai tikisi visuomenės ir žiniasklaidos supratimo bei pagarbos privatumui nespekuliuojant detalėmis.

Portalas primena, kad 2017-ųjų liepos 6-ąją pora iškėlė prašmatnias vestuves – amžiną meilę vienas kitam prisiekė Senosios Varėnos Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčioje po šešerių metų draugystės.

Jaunoji buvo pasipuošusi dizainerio Juozo Statkevičiaus kurta suknele. Jaunikiui vestuvinius kostiumus siuvo viena amerikiečių kompanija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindaugas Kuzminskas (@mkuzminskas) on

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

a ka

a ka portretas
boba nenori ir nebus. vaiku nebus. teisingas sprendimas kuzia

Anonimas

Anonimas portretas
Saunus Jus virukas Mindaugai. Sekmes Jums ir Laimes. Dziaukites gyvenimu ir suteikit dziaugsma kitiems. Gaila, bet tai nutinka neretam. Bukit laimingas.

na

na portretas
na taip su šokėjom iš ties taip. Maladec Kuzminskas, taip ir reikia nenori vaikų nenori šeimos ...girdėti atvejai. Ne kartą rašiau, kad joms gyvenimas nusispjaut ..joms tanculkos, antino lūpos, priklijuoti ragai nagai kas tik klijuojama didinama ar mažinama viskas turi būti joms. O jau investavimas į save ..besaikis. O kelionių į metus po 6 troškulys. Namie - jų nerasta..visom prasmėm. Nei žmonos nei... turi būti namų tvarkytojos, kurios rinktų jų išmetytus ... Vat tas pats su Sterlickaite viena ko gero kad pagimdė ir iš kart skyrybos. Ištisai dejavo kaip sunku auginti vaikelį, mama visad iš paskos ir dar sunku. Pasakojo, kad jokio džiaugsmo. Jos nesutvertos nei šeimai nei meilei. Nenusimink rasi fainą merginą kuri norės vaikų lauks iškepus gardų pyragą... turėsi gražią šeimą, kiek daug fainuolių panų apart šokėjų. Sėkmės Tau saulėtų dienų
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių