M. Šalčiūtė apie romaną su D. Motiejūnu: nežinau ar draugavau, ar buvau meilužė

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose išpopuliarėjusi Monika Šalčiūtė atskleidžia savo itin spalvingo gyvenimo užkulisius bei ką jai teko išgyventi praėjusiais metais.

Viešai savo gyvenimą demonstruojanti mergina oficialiai patvirtino sklidusias kalbas, kad ji ir krepšininkas Donatas Motiejūnas susitikinėjo.

Prieš kelis metus socialiniuose tinkluose buvo viešinamos poros nuotraukos, o internautų komentaruose netrūko žodžių apie merginos ir sportininko puoselėjamus jausmus vienas kitam.

Tačiau LNK laidoje „Nuo... Iki...“ M. Šalčiūtė prakalbo apie skaudžią santykių patirtį ir pateikė savąją istorijos versiją apie greitai nutrūkusį bendravimą.

M. Šalčiūtė sužinojo, kad D.Motiejūnas tuo pačiu metu susitikinėjo ne tik su ja, bet ir su dar keliomis merginomis.

Aš nežinau, ar draugavau, ar meiluže buvau. Nežinau, kaip įvardinti mūsų santykius.

„Aš nežinau, ar draugavau, ar meiluže buvau. Nežinau, kaip įvardinti mūsų santykius. Noriu visa tai išbraukti iš savo gyvenimo. Jaučiuosi lyg apgauta, buvo pilna melo, buvo kalbėta visiškai kitaip“, – širdį liejo šokėja.

Vėliau paaiškėjo dar daugiau istorijos detalių – krepšinio žvaigždė taps tėvu – lenkaitė Paulina laukiasi D. Motiejūno vaiko.

„Pas jį skraidė kokios 6 ar 7 merginos. Jei keldavau postus su kokiomis nors užuominomis, man iškart prisistatydavo merginos, kurios sakė, kad irgi ten buvo tą mėnesį“, – laidoje pasakojo M. Šalčiūtė.

M. Šalčiūtė skaudžius atsiminimus buvo išliejusi ir socialiniuose tinkluose, tačiau nebuvo atskleidusi koks sportininkas aptariamas pasakojime.

„Čia, kai skridau į JAV pas berną, kuris, pasirodo, tuo metu susitikinėjo dar su šešiomis panomis. O vienai iš jų eigoje užstatė vaikelį. Nežinau ar juoktis, ar verkt... Tik gaila, skaityk, sugadintų metų... Ech tie krepšininkai“, – apie tai, kaip buvo apgaudinėjama, rašė mergina. 

Komentaruose po nuotraukomis M. Šalčiūtė pateikė ir daugiau detalių – teigė, kad paslaptingasis krepšininkas melavo ir jai tikino, kad ji yra vienintelė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tera

Tera portretas
Oi, turbūt tuo metu dirbai PAKLODE..........

barakudos ispazintis.....

barakudos  ispazintis..... portretas
su krepsininkais neisejo ,o santechnikas y kaulu vyniotiny neziuri....

Kownas

Kownas portretas
Tu merguzele žiūrėk prieš ką šoki.Pries krep-ši-nin-ka.Ar žinai ką tai reiškia .Juk jie gali daryti bet ką.O tu būsi sumalta su š...Niekas nežiūrėdamas kad labai sunki vaikystė ir esi beveik kankinė.O tą tavo nuotrauka prie. straipsnio.Pasilaikysiu.Kai akys merksis bet turėsiu dirbti tai pasižiūrėsiu ir miego kaip nebūta.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių