M. Šedžiuvienė: Andrius sukrovė mano daiktus ir pakeitė spynas

  • Teksto dydis:

Ar prieš 4 metus susituokę ir vos prieš daugiau nei metus susilaukę sūnaus Monika ir Andrius Šedžiai skiriasi?

„Buvau nutarusi nekomentuoti mūsų santykių, – sako M. Šedžiuvienė. –  Nors jau kurį laiką gyvename atskirai, maniau, skyrybos gali vykti ramiai ir draugiškai, bet vargu ar tai pavyks.“

Šį vakarą „Nuo… Iki...“ laidoje M. Šedžiuvienė pirmą kartą atvirai kalbės apie tai, kodėl  išėjo iš naujų šeimos namų Šiauliuose. Apie kokius vyro pavydo priepuolius kalba Monika, kodėl A. Šedžius sukrovė žmonos daiktus ir pakeitė namų spynas? O gal pora, kartą jau pateikusi prašymus skirtis, dabar taip pat susitaikys?

Nors jau kurį laiką gyvename atskirai, maniau, skyrybos gali vykti ramiai ir draugiškai, bet vargu ar tai pavyks.

Pasirodžius žiniai apie verslininko A. Šedžiaus ir 16 metų jaunesnės jo žmonos, dainininkės Monikos nesutarimus ir galimas skyrybas, Andrius žurnalistams pakomentavo nežinąs,  kur gyvena jo žmona, tik matantis ją Vilniuje, vakarėliuose, o sūnus su juo, Šiauliuose.  Monika sako, kad tai ją įžeidė. Ji tvirtina su sūnumi persikėlusi į Vilnių ir įsikūrusi nuomojamame bute.

Monikos ir Andriaus istorija nuo pat jų pažinties pradžios tapo tikru žiniasklaidos saldainiu. Išsiskyręs, žurnalistų dėmesio nevengiantis tuometinis Seimo narys ir pradedanti dainininkė, dar tik baigianti mokyklą. Monika sako, kad nesutarimų tarp jų būdavo visuomet, tačiau ji stengdavosi aiškintis ir atleisti. „Iš mano pusės rimtos priežasties skirtis nėra, nebent tai, kad aš noriu siekti savo karjeros“, –  tvirtina Monika.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

absoliuciai aisku

absoliuciai aisku portretas
kad isvijo matyt buvo uz ka

Dievas

Dievas portretas
tavo vyruka buvusi tai noretusi gerai atskaldyti tupas keksiu jieskotojas o tu eiline pigi kekse sveikinu

Pranas

Pranas portretas
Tai tik tipiskas "zinomu zmoniu" gyvenimas.Nenusiminkit,ne pabaiga
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių