M. Stonkus atskleidė, kokias klaidas daro norintys papulti į televiziją

  • Teksto dydis:

„Būtinai reikia ginčytis su teisėjais. Ateik ir aiškink teisėjams, kaip reikia dirbti jų darbą. Kaip jie nieko nesupranta ir kaip tu esi žymiau geriau matęs „Youtube“, – teigia Mantas Stonkus.

Jau šį sekmadienį LNK televizijos žiūrovus nustebins ypatinga naujo muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ premjera. 

„Finalo ketvertas“ – muzikinis projektas, kurio pirmojoje laidoje komisija jau pristato atrinktus pergalės vertus vokalistus. „Tai nereiškia, kad likę dalyviai neturi jokios galimybės. Tiesiog mes esame tikri, kad būtent šiems keturiems žmonėms tetrūksta mažo žingsnio iki tapimo tikromis megažvaigždėmis. Jei yra manančių, kad jie gali geriau, – labai laukiam to įrodymo“, – atskleidė projekto rengėjai.

Vis dėlto, naujai atėjusiems pretendentams viskas nebus taip paprasta. Tam, kad būtų galima mesti iššūkį vienam iš sostą jau užkariavusių ketverto narių, jiems teks pereiti teisėjų filtrą. Tik visus tris „taip“ iš Vido Bareikio, Martyno Tylos ir Egidijaus Dragūno gavę dalyviai galės stoti į dvikovą. Jos baigtį tiesioginiu balsavimu nulems žiūrovai.

Neretai muzikiniuose projektuose sėkmę bandantys dalyviai padaro esminių klaidų, kurios labiau nei jų vokaliniai sugebėjimai nulemia iškritimą. „Finalo ketverto“ vedėjas Mantas Stonkus pokštaudamas pasidalijo keturiais dalykais, kuriuos tiesiog būtina daryti užlipus ant scenos, jei nori į projektą… nepatekti.

„Būtinai reikia ginčytis su teisėjais. Ateik ir aiškink teisėjams, kaip reikia dirbti jų darbą. Kaip jie nieko nesupranta ir kaip tu esi žymiau geriau matęs „Youtube“, – teigė M. Stonkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

III- IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas inž. R.Zubinas

III- IV-jo Žemės ašies judėjimų atradėjas inž. R.Zubinas  portretas
Seniausios Žemėje Lietuvių kalbos dėka esu įminęs per 400 senųjų kultūrų šaltinius. Juose rasta informacija leido ATRASTI TREČIĄJĮ IR KETVIRTĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS, kurie puikiausiai paaiškina - KODĖL? ir KAIP? Žemėje KLIMATAS KITO? laike paskutiniųjų 96 000 metų? Kodėl KINTA? ir KAIP? kis? laike šio tūkstantmečio ir t.t. Šia tema yra parašytos ir išleistos kelios knygos. Jau nuo 2004-jų metų, vadinamoji akademinė visuomenė, mane, su su šiais atradimais, siunčia,,,,,.... ! !!!!! O PASAULIS apie šiuos atradimus nežino nieko! Už šių ATRADIMŲ paviešinimą, PASAULIS Jums pasakytų AČIŪ! rzubinas@gmail.com Kaunas V.Krėvės pr.5, tel. 774675

vardas

vardas portretas
kas yra televizija? Žinau kompiuterį, kas ta televizija? Dalykas iš praeities kažkoks
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių